Wednesday, June 30, 2010

♥short entry for ceritasigadis

ini entri khas untuk ceritasigadis . sorry sangat sebab farysa tak online. farysa pun tak tau menang contest tu sebab rasa cam tak layak. lagipun before ni join contest lain tak pernah menang pun. HAHA. farysa jenis yang malam baru online sebabnya nak tunggu bola. by the way, thanks pilih farysa walaupun disebabkan farysa, hadiah burn. sorry sangat sangat yer. nanti farysa join the next contest, itupun kalau penyertaan diterima la. jangan susah susah hati tau, sebab itu memang salah farysa tak alert. lagipun bukan rezeki. chill tau, nanti kita dating sama sama. HAHA. *mood gatal sudah tiba 
thanks yer syg and sorry.

5 comments:

Aidi-Safuan said... REPLY

hadiah burn? camne leh jadik burn tuh?

farysa said... REPLY

burn kre xdpt kt spe2 la bkny kre terbakar
tp mmg slh diri sendiri
hehe
nnt ade contest kte msuk sme2 yer
hahaha

Rowena Chasez said... REPLY

wahhh..
syg tol..
melepas laa..

zaza said... REPLY

tu lah.. zaza mula2 tkejut gk sbb mmg bgun awal.. mula2 tahu cik pia kita menang then, dia xcontect cik izza tu..

xsangka plak lps tu farysa tpilih.. time tu rase mcm nk call bg thu farysa mng.. but no fon pun xde... huhu..

farysa said... REPLY

rowena,
hehe
bkn rezeki
=)

zaza,
xpe2
lps ni kte tukar2 no fon eyh
=)

Post a Comment