Wednesday, June 30, 2010

♥CONTEST muslimah anggun

mari mari adik adik, kakak kakak, mak cik mak cik, masih sempat kalau nak join. the truth here is, farysa nak join contest ni and tag gadiscomel tapi dah terbalik bila dia yang tag farysa dulu. harus-lah farysa blogwalking cari mangsa lain. sila ucapkan ALHAMDULILLAH kalau anda seorang lelaki sebab dah confirm anda tak termasuk dalam senarai. contest ni diberikan nama CONTEST MUSLIMAH ANGGUN , oleh itu farysa sangat-lah perasan. untuk tau syarat syarat kelayakan sila anda kunjungi blog ceritasigadis.

si gadis harus-lah memakai shawl ataupun tudung syria. disebabkan sudah lama farysa tak pakai shawl dan minggu lepas baru bergiat aktif kembali, sila-lah anda pejamkan mata bila tengok gambar dibawah :

*ini gambar yang mintak anda baling selipar 

kenapa gayakan shawl macam ni? sebab sekarang semua sibuk nak pakai gaya arab. oleh itu farysa pun turut menyibukkan diri. lagipun sangat mudah, tak perlu pakai brooch, cukup setakat 2-3 jarum peniti. lagi satu anda takde rasa geli geli dekat tengkok sebab tak perlu belit belit sangat. sebenarnye ni lagi satu cara mudah untuk cover bahagian dada walaupun gambar diatas tak cover sebab senget sebela. HAHA.

antara yang di-tagged :


14 comments:

Loyar Lawa said... REPLY

cantekkkk lorhhh...gud luck

farysa said... REPLY

haha
thanks buat farysa perasan kejap
=))

zaza said... REPLY

oit.. adakah sy di tag???
huhu... bgus2.. kena selongkar album utk cari picture yg sopan berbaju kurung.. hahaha

farysa said... REPLY

zaza,
yes! yes!
sila buat sebelum pukul 10pg esok
kalau buat skrg lg bgus
hehehe

soffya cik bulan said... REPLY

gud luck yer...:)

Rowena Chasez said... REPLY

adussss...
xsempat i nak join..
dah ttup dh...
wuwuuu~

SheY PuLL said... REPLY

wah2...sungguh angun dan bergaya..

dan


KACAK!!! ehehehhe

Femillea Boutique said... REPLY

anggunnnn!!!!!!sy sokong

Chekgu Pinces said... REPLY

Tahniah.. Awak menangla.. (^__^)

~~izza~~ said... REPLY

Tahniah dear..;)Da menang contest kite..(^_^)
Do reply me kat blog tau!
Kalo bley cepat sket..nak pos adiah farysa..;)

~~izza~~ said... REPLY

farysa..please respon okey..dah wat termkat blog izza..sampaikul 2 ley approve..kalo xkite tukar..sbb xsempat nak pos nanti..ok dear..;)

NOOR FATIN said... REPLY

anda menang kan?
hahaha tahniaahh

tu la, xnak masuk lagi..
masuk2 trus menang! agagagaa~~

:)

farysa said... REPLY

sorry guys!
farysa baru on9
td ptg ade hal
bkn rezeki kot nk dpt hadiah
=)
btw,
thanks semua!

yuyuEyuliAnayusOf said... REPLY

sempoi pic ni. laike2!! (:
gdluck! weee~

Post a Comment