Saturday, June 19, 2010

♥cuak gila

OMG! hari ni memang sangat gila. after few days stay dekat shah alam, hari ni baru bertolak balik. breakfast memang farysa jarang makan, so mama ayah dengan kakak je akan turun sebab farysa nak tidur. before check out hotel, memang farysa posing sampai habis bateri kamera. HAHA. then, farysa langsung tak ingat mana farysa letak kamera tu. masuk kereta farysa sambung tidur. sebelum tu, sila ingat bahawa farysa bukan kuat tidur pun tapi hari ni kena cover tidur yang dah berapa hari tak cukup tambah pulak letih dating dengan aunty dekat shah alam. dari masuk kereta sampai la keluar kereta memang farysa tidur. hebat tak? mama kata : ingatkan dah pengsan. baru ingat nak baling dekat sungai sebelah rumah. kejam!

habis angkat barang, for sure farysa akan terus landing atas katil. tetiba otak teringat nak tengok gambar gambar tadi. ape lagi, terus cari kamera. tapi gelabah tambah cuak bila kamera takde. turun bawah cari dalam semua beg takde. GOSH! sumpah sangat cuak. bila masuk bilik dah macam nak nangis. tah cam mana tetiba terjumpa atas katil. sangat pelik tapi asalkan jumpa. kalau dslr lain la, gedabak confirm senang nampak. ni kamera biasa. kalau betul tertinggal, confirm dslr kena tarik. oh, tak mungkin! saya rindu dslr saya. jom tukar balik. 


4 comments:

petite said... REPLY

pergh, ko nih.. mmg la cover tdo yg extra. heehehe.. mak ko agak kejam ah ckp gitu. huhu, tp mak ak pun sama je dgn mak ko. slalu ckp benda sarkastik begitu. hehehe.. klu btul hilang, mmg la ko nyesal xsuda. :p

farysa said... REPLY

dah jumpa la
klo ilang dh confirm aku ngis satu umah

Long Haffiz Long Hassan said... REPLY

dah nak exam ker?ahakz..gdluck2!!

farysa said... REPLY

exam?
takde la
baru je lepas exam
=)

Post a Comment