Monday, May 3, 2010

♥ YOUTH'10 free ticket

hey, YOUTH'10 is around the corner.


sesiapa free, silalah pergi. if not mistaken, nak masuk kena bayar around RM20. tapi boleh jugak kalau korang terasa nak masuk secara free and farysa rasa dah ramai yang dapatkan free ticket ni. banyak sangat booth nanti. agak rugi kalau tak pergi. oh, as usual macam event yang lain, bagi yang terlalu free, korang boleh apply for volunteer. but, korang kena rajin buat CV kalau nak apply, bukan main sedap jari klik klik untuk apply. farysa pun agak interested untuk jadi volunteer tapi sangat malas nak buat CV. people yang memang stay dekat KL, silalah turun ke PTWC, banyak jugak orang luar yang datang nanti.
for any or more informations pasal YOUTH'10, korang boleh tengok dekat facebook diorang. (just click on word facebook if you wanna see it) . kalau yang memang ada boutique or memang jual barang through online tu, korang boleh je apply untuk buka booth time tu nanti. kalau rezeki korang, bertambah la pendapatan korang nanti kan. and im pretty sure, farysa sendiri akan juling mata tengok barang yang banyak. the best thing, kalau korang one of youthsay member, korang boleh create one group and if your group members memang ramai gila yang pergi, korang akan dapat RM25. kalau bercakap pasal duit, yes! ramai yang suka. so, benda memang free, rajin rajin-lah korang mencuba nasib.
so, kalau korang nak pergi and nak free ticket, klik di sini . have fun and enjoy!

1 comments:

Dilakochan said... REPLY

Rase nk pergi ni.
Last year xdpt pegi.
tgk review2 pasal ni last year..
bessttt je!

Post a Comment