Sunday, May 16, 2010

♥ bila hilang arah

ini namanya kalau sudah busan tahap maksima bila kelas hanyalah tiga hari. tiba hari jumaat mesti asyik keluar. sangat best kalau macam ni selamanya and kepala ayah pun boleh botak. HAHAHA. since mula shortsem sampai-lah hari ni mesti keluar every weekends and once dah keluar mesti tangan gatal digigit semut api. oleh itu, melayang-lah segalanya dalam purse. dari atas sampai ke bawah, semuanya nak beli. bila dah beli, garu-lah kepala sebab dah takde benda nak beli. perut pun dah boroi sebab asyik sumbat makanan dari pagi sampai ke malam. movie yang farysa mengidam nak tengok pun dah tengok and sangat confuse apa yang perlu dibuat minggu hadapan. ini namanya farysa dah hilang arah. i need a place yang boleh buat diri rehat and enjoy, maksudnya bukan shopping. farysa dah muak shopping. sila berikan nama tempat yang boleh lepak sambil sedut udara segar dan nyaman.

today rasanya last day untuk exhibition ape tah dekat KLCC. farysa pergi pun sebab temankan MR KERING. so berjalan dari pintu depan sampai ke pintu belakang tetiba kaki macam tersekat dekat booth pendrive. mata dah juling nak beli hardisk tapi rasa macam tak perlu. TAPI, hati tetap nak beli something jugak sebab hari ni habuk pun farysa tak beli lagi. HAHA. oleh itu, farysa capai skin untuk iphone walaupun skin yang lama still elok macam baru beli lagi. ini akibat tangan sentiasa gatal, even dalam exhibition pun still nak beli benda jugak. jadi, sila lihat gambarajah skin baru itu dibawah :


 satu untuk farysa, satu lagi untuk MR KERING :


lepas beli kaki bergerak tengok movie "A Nightmare On Elm Street". 


sila-lah tengok bagi sesiapa yang minat movie horror, thriller. best okey dari movie cintan cintun. sangat banyak part yang boleh buat anda sakit jantung, tambah tambah ending dia. one more movie, "Iron Man 2", siapa cakap best? langsung tak best okey. sorry-lah tapi bagi farysa memang tak menarik. yea, masing masing ada minat sendiri and farysa lebih terarah kepada movie horror and triller.

2 comments:

rizputra7 said... REPLY

iron man tak best?..baru nak gie tgk minggu nie...

Cik Ubi said... REPLY

yea2..ingatkan best sama macam tgk thriller..okeYla,tp x sebaik yg diharapkan.. =D

Post a Comment