Saturday, April 10, 2010

♥selesai sudah satu semester

ohh, tersangat-lah bersawang sawangan belog ni. merujuk status di atas ( skema sangat ke) farysa tengah final exam and semalam dah habis. starts on 24th of march and end on 8th of april. lama kan? gap untuk every subjek lama and memang membuatkan kemalasan melanda landa. harap harap result nanti tak hancur lebur bagai nasi sudah menjadi bubur. fine! tengok ayat farysa pun tawu confirm exam hancur, ayat langsung berbelit belit macam ular sawa.

then, SAY NO TO BOOKS! for about 3months. =)

WELCOME TO myreal world. sangat rindu nak enjoy.

 farysa berterbangan pulang ke rumah hari ni dengan hati yang penuh sumpah seranah. ok fine, pilot tu mamai mungkin. ape ke landing macam nak bunuh orang. mak cik pak cik dalam tu baru balik dari Mecca, kasi la can diorang nak enjoy, ini pergi landing cam nak suruh mati katak. sudah la panas nak mampus. teruk betol.
farysa nak enjoy, pergi laut, shopping, lepak malam malam pun best jugak. haha. anyone wanna accompany me?

5 comments:

zaza said... REPLY

waaahhh...patut la nyepi yerk..
lps ni bleh la bce update dr farysa...hehe

Fakhrur Razi said... REPLY

hak2 best jer dh abis sem
yg xbstnyer bler dh start masuk sem len plop XD
dpt cuti kah?

Fakhrur Razi said... REPLY

xrse cm kejam sgt ker no books lgsong for 3 months =.="

Ery Farieha said... REPLY

uhh
bestnye

Hidier said... REPLY

yahoo..cuti ka?

Post a Comment