Monday, April 19, 2010

♥bloggie camera by sony

hari ni sudah hari keberapa farysa di rumah. makan tidur online, itu sudah rutin harian kalau balik rumah. no pets to play with, sedih. i want bunny! yang comel comel, boleh di belai bulu bulu die. best kalau malam malam tidur pelok bunny walaupun keesokan hari taik die akan penuh atas katil. on 24th farysa perlu online untuk register for shortsem. wish me luck for that yea. 
tengah happy berangan tetiba farysa teringat fair yang SONY buat dekat midvalley haritu. mesti ramai yang pergi, tambah tambah barang time tu banyak murah murah. tapi satu pun tak tersangkut dengan farysa, mana mungkin sangkut kalau MR MONEY farysa tak ade sekali. time tu macam ade satu semangat nak call ayah suruh masukkan duit tapi nasib tangan tak segatal digigit semut. farysa tak suka minta duit tapi sangat suka bila diberi dan tak pernah menolak. ciri ciri anak yang baik bukan?
bila difikir, apa gunanya handphone canggih yang ade macam macam specification die. tapi hati masih tak puas nak beli dslr. dslr kamera yang besar gedabak tu. kenapa ramai yang suka? tersangat berat dan bila dibaling dekat anjing pun boleh pengsan 5 minit. bila dah dapat dslr, hati still tak puas. ni lumrah kehidupan manusia bila tak puas dengan apa yang dimiliki. bila difikir farysa rasa takde nikmat pun miliki dslr yang gedabak ni. and sekarang hati farysa melekat dengan BLOGGIE CAMERA . sangat cantik bila di-usha ade warna pink. untuk overview, features, specifications and so on, just click on word "bloggie camera" tu. 
sangat cantik, menarik, and mudah untuk guna. price die agak sangat over tapi demi hati, akan farysa cuba dapatkan juga. im addicted to this thing. mudah untuk share pictures, videos and everything. and for sure, ramai yang suka jugak kan?

9 comments:

yuyuEyuliAnayusOf said... REPLY

i ♥ pink too.. :)

zaza said... REPLY

bestnye farysa u da dpt dlsr..
i nie sparuh mati cari duet kumpul utk dlsr tu, tp still xcukup2 lg..
kalo agak2 dh xbpe ade feeling ngan dlsr tu kasi je kt i...hehehe

farysa said... REPLY

zaza,
feeling dh kureng tp tu la
u bc doa byk2 kasi hati i terbuka skit
hehe

uncle said... REPLY

hari tu uncle ke penang..plaza gurney ada amoi tu susah payah terang psal benda alah tu..uncle ingatkan kamera ..buat tak layan je lah hahaha..rupa-rupanya video cam..perghh mesti jelas gler kalau pakai masa buat conference kat?

/Dayah//Nurul/ said... REPLY

cantiknya!!!!!!! berapa hengget sony tu

muiz said... REPLY

nak beli satu camera nie........(^_-)
berapa harga satu pakej ???

Fida Jai OWN said... REPLY

aiyak... sangat lah sukaaaa.... <3

farysa said... REPLY

haha
farysa belom bukak kedai jual bloggie camera
tggu farysa kaya dulu yer
;p

petite said... REPLY

pergh. ko nih.. da la kamera besar gabak tuh ko dpt free, lg xpuas ka?? haha.. MR MONEY??? hahaha.. xleh blah btul. ko nih, abih la rabbit tuh kena penyek dgn ko klu ko tdo dgn dia. :p

Post a Comment