Sunday, March 14, 2010

♥demam ALICE IN WONDERLAND

jom demam ALICE IN WONDERLAND kejap.


 siape cakap tak best? hantuk kepala nak? best sangat tambah tambah kalau korang tengok 3D..memang layan. farysa layan cerita ni dekat KLCC dengan kawan kawan semalam. nasib baik dah reserved tiket kalau tak memang takde harapan. gile ramai orang mengalahkan pasar malam.alangkah best kalau ade alam macam wonderland ni, boleh tukar jadi FARYSA IN WONDERLAND. kan lagi sedap bunyi die.
extra best dekat klcc semalam sebab diorg buat meja makan bersama watak watak dalam cerita tu. kalau tempat lain farysa tak pasti ade ke tak. kitorang conquered tempat tu jap walaupun lame jugak. posing sana posing sini, memang muka tembok. tapi janji gambar lawa. balik rumah bukannye ade dah. haha.
disarankan korang tengok cerita ni dari yang lain lain. synopsis is not available here. korang kena pergi tengok sendiri.

9 comments:

azalea said... REPLY

wahh, mau tengok jgk.. huhu..

tkah. said... REPLY

woo. trgn gilak nih nk tgk ceta nih.

sasha* said... REPLY

klik xpax :)

alif said... REPLY

yer yer..memang best..hehe..

err..
kelik2 xpax dan follow..err

follow me back www.syoknyaDownload.blogspot.com.

Pieka Pieka said... REPLY

at first tak jadi donlod.. tp tgk awk smgt ni macam tanak tlepas lak nengok.. YAKIN TONTON..

farysa said... REPLY

pieka,
tgk 3d tw
bru besh
=)

Pieka Pieka said... REPLY

3d?? okeh3.. haha.. musim mendonlod wayang... ada suggestion lg tak wayang lain??

Syahrul Iman said... REPLY

wah..kene tgok jgak citer nie..

♥ juhairah ♥ said... REPLY

hihihihihiii... kaaaaaaaaannnnn.. sape kate x best? sila terjun bangunan klcc skarang. jue baru tgk td. mmg best. rase mcm ddk wonderland jgk. oh mmg best!

Post a Comment