Monday, March 1, 2010

♥ brand brand ice cream

aiskrim atau ice cream memang sedap hingga menjilat jari bak kata pak cik KFC. tak mungkin takde orang yang tak pernah rasa aiskrim. kalau zaman muda muda kecik kecik yang tengah comel kiut miut tu, mesti asyik nak makan aiskrim. kalau zaman farysa kecik dulu tengah famous aiskrim malaysia. satu 10sen, macam macam kaler ada. kalau tak dapat mesti nak menangis. haha. 
tapi zaman sekarang dah canggih. aiskrim pun dah updated. brand brand aiskrim sekarang tengah berlawan lawan dengan brand brand baju. harga pun mengalahkan baju. ape korang ingat aiskrim takde harga? sikit punya mahal harga aiskrim, ni baru dalam malaysia, kalau dekat luar tah berapa mahal lagi harga die. kalau dulu budak budak kecik merengek nak aiskrim malaysia, sekarang budak budak kecik merengek mintak aiskrim kat bawah ni:














sekarang musim panas. cuba korang bayangkan aiskrim ni masuk dekat tekak tu. perghhh! sedap kan? nikmat! hahaha. tapi sebelum beli pastikan korang tak beli aiskrim yang boleh salurkan duit korang kepada bende lain.


p/s: thanks to ANIS yang belikan bantal love yang bertangan ni. xoxo

9 comments:

BezBuddy said... REPLY

comeinye bantal tu...nak jugak...huhu

ika honey bunny said... REPLY

ohh, sedapnya aiskrim..

Riesna Zasly said... REPLY

sedapnya..
suker conetto

safwan said... REPLY

nk bli ais krim satu bekas yg besar tu...huhuhu

q-nizam said... REPLY

suka buskin..tolong belanje..hehe

sasha* said... REPLY

hi there,blogwalking smbil tgk nuff :)

: : - LoLLy - : : said... REPLY

Woww, so many ice-cream !! Sesuai untuk cuaca yg panas ni.... = )

Zzzzzz..... :(

IeshaGunn said... REPLY

suka movenpick ;D

petite said... REPLY

ur welcome. huhu.. :p

Post a Comment