Tuesday, January 26, 2010

♥youtube VS redtube

tengok tajuk dan sila jangan kelipkan mata anda.
bersihkan fikiran anda dengan klorox. di sini tiada aksi aksi lucah yang akan dipertontonkan.
dengan bangganya, farysa baru tawu ape tu REDTUBE. haha. ketinggalan zaman sangat ke? tak pe. tak kisah pun. tapi jangan pulak korang ingat yang YOUTUBE pun farysa baru kenal jugak. tidak! tidak! dah berkurun zaman dah tawu yang tu. cume al kisah REDTUBE je yang baru tawu. ingatkan REDTUBE dengan YOUTUBE ni adik beradik. nasib baik tangan tak gatal nak search and tentu sekali buka.






sila jelaskan apekah beza tube tube di atas? sekurang kurangnye kalau orang cakap, takde la farysa jadi katak bawah tempurung. alasan untuk tak nak search sebab nanti keluar gambar yang farysa belum bersedia untuk layan. hahaha. padahal dekat YOUTUBE pun ade jugak kan? eh, kantoi pulak. ;p

persoalan di sini ; 1. ternyata farysa masih seorang budak baik. betul tak?
2. perlukah farysa tengok SEKALI untuk seumur hidup? [xmungkin!]

13 comments:

Sendra said... REPLY

tapi jelas farysa dah tw apa tu redtube..hahaah...sebab ada screenshot nya..mestilah dah buka..haaha..chill,tu maksudnya awak dah besar..hahah..gurau.

farysa said... REPLY

ohh tidak!
tu farysa gne pk cik google

Riesna Zasly said... REPLY

hehe..

ada banyak lagi "TUBE" selain dua tu dik...

YOUTUBE jer halal skit..

ada gak XTUBE... GAYTUBE...

ko jangan sesekali pi bukak lak ye dik..

kang akak yang tanggung dosa mengajar
hehe

farysa said... REPLY

uft!
bru nk bke ni
wakakaka

de_petai84 said... REPLY

bahaya2~ jgn sesekali bukak redtube tu, merosakkan minda.. kalu bukak abih menda yg da baca sumer ilang.. heheh...

nuhan said... REPLY

ehh ohh bru 1st time dgr redtube ni..baikkan saya?hehehe :P

myfuzzyworld said... REPLY

Salam Farysa,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

-Zu-

tricksrex said... REPLY

wahahahaha..
bangga ni nak btau gak bace blog farysa br tau ni..
siyes selama ni tau youtube aje..
tube basikal pon tau gak la..
tak sangke ada kaler2 tube ni..
huhu..
mari jangan bukak!

BezBuddy said... REPLY

redtube tu ape?slalu bce kt blog sigg die tulis...tp xtau pe bende...huhu

nazz said... REPLY

aku tak tau sumer tuh.. yg aku tau tiub motor.. hi hi

farysa said... REPLY

selalunye laki lg twu
ssh nk cri yg xtwu
xgitu?
hihi

|| nemo mimosh || said... REPLY

Red tube? kenpa tak pernah dengar? hoho~

Sekolahku said... REPLY

farsya dah mula baligh tu.redtube boleh mengajar farsya fungsi alat sulit untuk masa depan.Gunakan dengan betul...jangan silap highway lah erk...........bahaya nnt tak leh duk cangkung..hhahahah selamat mencuba dan fikir2 kan

Post a Comment