Monday, January 25, 2010

♥misteri nuffnang

sejak seminggu yang lalu misteri ni melanda hidup farysa. tidur pun dah tak tentu. akibat nuffnang, lappy diketok ketok. sila padamkan segala anggapan anda, tambah tambah kalau yang pikir ni semua kes main klik klik sampai tak tidur.
ni bukan masalah main U KLIK I , I KLIK U. bukan bukan! ni kes nuffnang hilang. HILANG? mesti korang pelik. tapi ni la penyebab farysa tak boleh pergi klik nuff korang. sesuaikah alasan ini? tapi SUMPAH tak tipu.tak pe, untuk membuktikan yang farysa tak salah atau sekaligus buta. sila buka mata anda dan lihat gambar di bawah. bagi yang rabun, segeralah pakai cermin mata.



korang nampak kotak kaler merah tu? sepatutnye kene ade nuffnang kat situ. kalau tak keluar iklan pun, kenape bende kaler biru nuffnang tu takde?

??MUSYKIL??


kat sini sepatutnye nuffnang ade antara BLOGGERS MALAYSIA dengan IMCURTAIN. tapi takde. kemane hilangnye nuffnang?



dekat sini pun takde jugak.
anda pernah mengalami misteri ini? jika pernah, segeralah HUBUNGI farysa dengan memberi komen di bawah.
bukan dekat blog sendiri je. masalahnye bile pergi merantau ke blog lain pun jadi macam ni jugak. puas belek belek blog orang lain, tapi batang hidung nuffnang tetap takde. mengapa ini semua terjadi? lagi menyedihkan, nak buke nuffnang check duet pun tak boleh. grrrrrr! farysa baru cash out tapi belum lagi dapat duet. apekah kesudahannye?

17 comments:

BezBuddy said... REPLY

ko try copy n paste blik code iklan nuff tu...ak penah gak jd cmtu...lpas tu ok dah =D

Sendra said... REPLY

tu dah ada balik..okey je..

naim said... REPLY

ade jer iklna nuffnang

s h o P P e L I S T a said... REPLY

hi dear,
read somewhere that u r looking for men's ed hardy
we have some
do check us out =)

tq

http://shoppelista.blogspot.com

blueCITY said... REPLY

heeeeeeeeee

misteri nuffnang
ekekkek

NiNa' said... REPLY

selalu jadi mcm tu bbrape mggu kblakangan.. skrang da okey da..

dulu x nmpk pon nuff sume org.. tp pd mase tertntu je...

Iza said... REPLY

Selalunya ads nuffnang x ada masa tengan up date kot, terutamanya sehari atau 2 hari sebelum duit masuk. nk check pon x blh. selalu naik error wordpress....rasa2nya la...biasa je terjadi...

hBz said... REPLY

pernah jg jd. tp beberapa jam je. mungkin beliau betul2 tertido.haish

fezaL Mohd said... REPLY

jem la tu .
ramai dah masuk nuff . ;)

a1zudd1n said... REPLY

misteri2..huhu
nuffnang terbaik..

ema.razali said... REPLY

tak pernah pulak jd mcm ni kat blogg i . huhhu . tp kalau i view page u , iklannya ada . and i dah click ur xpax dear ^__^

Azrai Ahmad Zamri said... REPLY

salam ziarah..
sy biasa alami misteri sbegini..
jenguk la mana2 bloG pun, tetap tak dak word nuffnanG tu kan..
tapi tak lame..try off surver jap, then sejam dua buka balik..OK la..

farysa said... REPLY

tengs all!
nuffnang dah ade balik
=)

izzahfarhana said... REPLY

hehe izzah slalu gk jadi.clear cache n cookies
kalau x jadi gak reconnect internet

farysa said... REPLY

izzah,
farysa dh wt dh
tp smggu xd nuffnang jgk
xtenteram btol nk idop
haha
but now..
dh ok
heee =)

Sakira said... REPLY

Nuff under maintenance kot time tu.
:)

MiD0ri said... REPLY

midori pn penah.. tp midori wt derk je.. hahahaha... xpenah terpikir plak mane die pegi.. pastu tibe2 die ade blk..

die men nyorok2 plak ngn midori.. hahahaha..

Post a Comment