Wednesday, January 27, 2010

♥without borders contest

tanpa melengah dan memanjangkan entri kali ni, farysa terus nak upload gambar yang farysa nak pertaruhkan.



diharapkan cik edriena terime gambar yang tak seberape ni. sebenarnye farysa nak letak gambar yang betol betol lagi banyak effect editing tu tapi bukan gambar farysa. kang sah sah kene reject terus. setakat edit macam ni sebenarnye ramai je boleh buat tapi farysa nak join jugak. haha.

sebelum farysa tamatkan entri ni, farysa nak bagitau farysa masuk contest PART 1. nak hadiah RM100. haha. dasar gile duet. =)

8 comments:

Edriena Hazelina said... REPLY

hehe.. cik adik.. yang nie gambo untuk part 1. kalau nak masuk part 2, upload lagi 1 pic moment indah u. pastu cite ape jadik disebalik pic tu.

Edriena Hazelina said... REPLY

lagi 1 dear..
letak link ur blog dalam pic tu. macam orang len buat. nanti kalau da tukar pic, bagitau ye.

izzahfarhana said... REPLY

cun!

nuhan said... REPLY

hoho gud luck~! :D

Nazz said... REPLY

not bad.. boleh berjaya ni..

farysa said... REPLY

haha.tengs sume
=)

|| nemo mimosh || said... REPLY

cantek!~

|| nemo mimosh || said... REPLY

pssst..kite pun dh masuk contest ni..yeay!~

Post a Comment