Thursday, January 28, 2010

♥good bye MR P

satu hari tak dapat tidur. tah kene gangguan ape pun tak tawu. semalam awal awal ayah dah pesan kene bangun awal nak pergi renew lesen. oleh itu, GOOD BYE kepada MR P. haha.



jangan usha lama lama sangat lesen tu. dah habis hitam dah farysa kaver muka dekat situ.
hajat dihati nak tidur tapi elok elok je landing kepala, mama datang ketuk pintu.

farysa : yes?
mama : jangan lupa.
farysa : lol. benda apa?
mama : ambik gambar la. mama nak masukkan dalam anjung sri.
farysa : haha. layak ke ma? tahun depan boleh tak? ngantuk ni.
mama : tak sampai 10min pun. dah habis kang tidur 10jam pun tak pa.
farysa : orite. gaji jadi photographer jangan lupa.
mama : okeh. nanti tengah hari beli makanan sendiri. kalau nak mama beli, tu kira duet gaji.
farysa : hah? tak aci ceni.

farysa ditinggalkan secara speechless disitu. terpaksa la amek kamera. bermulalah edisi tangkap menangkap dengan mata yang mengantuk. habis ruang depan, ke dapur kejap sambil santai makan nasi lemak, lepas tu ruang atas, then lelap terus. haha. sangat mengantuk.
dengan itu, farysa hidangkan gambar yang tak seberapa ni.



disinilah segala kenangan yang indah berlaku namun kini terkubur bersama jasad itu.





abaikan meja disitu. farysa pemalas nak kemas. haha.





buka sebelah mata saja. abaikan baju baju disitu. ni semua baju ayah la ni. haha.

sudah! sudah! 


bagi yang terase nak datang sewa bilik, sila lah. hehe. suka suki hati farysa je.

21 comments:

..::..ein..::.. said... REPLY

cantik nye rumah faryssa....best nye la...teringin nak ade rumah kmas camni...

Dilakochan said... REPLY

Lawaa rumah farysa! <3

BTW, farysa renew lesen..P farysa tamat bile ek? cz dilla nk renew lesen jugak tp P habis bulan 4.
Igt nk renew awal.. ntah bole ke x ek..

Aus said... REPLY

uits..
cantik nya...
bile nak wat open house ni...
hehe..


da habis P..
tahniah..sila bawak geng blogger jalan2 ok..ahaha..



Kalaulah Wanita Menjadi Lelaki

Aus said... REPLY

ahaha..
bas alam maya bleh x..
haha

zures said... REPLY

wow farysa..cantiknyer umah..besar lak tu. English konsep lg...sama ngan minat kak zures tp entah bila akan menjadi kenyataan xtau lah...

Natasha said... REPLY

lovely interior..syabas, cuma banyakkan sikit bunga roses:d

anisizatyA.J said... REPLY

ur house ke? cantik gilaa

zulhilmi bdk blur said... REPLY

waaaa....
huge house...
hoho

wan hazimah said... REPLY

farissa! cantiknya rumah farissa!!!!

angah iza said... REPLY

besar nye rumah .....
senang je ayah kamu sidai baju nye ek.
heheheh :P

SuRayA^i. said... REPLY

cantik rumah kamu =D

Aus said... REPLY

ahahaha...
yela2..
nak best2 je..

cit..
keke...


Cinta FullTime Atau PartTime

|| nemo mimosh || said... REPLY

canteknye rumah~
besar dan cantek..! i like! :)

✿ shuhada said... REPLY

wahhhh (nganga mulut luas2, okeyh). lawanya umah..nak masuk anjung seri eyh?
ps: ceq pun oghang kedah gak.

Mohd Fahmi bin Hussain said... REPLY

waa..cantiknye rumah..
nk sewa! ;)

ema.razali said... REPLY

nak rumah mcm ni !!!! ♥

Anonymous said... REPLY

Terima kasih untuk blog yang menarik

Anonymous said... REPLY

Hi, colleague! I love your blog, it's so friendly! I think it's pretty popular, isn't it? I would like to invite you to my favorite Pay-Per-Click system, I believe you can earn with your blog a lot here. My crazy russian friend earn $3.000 per day here! Look, it doesn't obligate you to anything http://klikvip.com/landings/en/landing2/index.php?aff=35357

Anonymous said... REPLY

I found your blog on google.I would like to offer my site: [url=http://www.myacaiberryreview.net]Acai Berry[/url]

Anonymous said... REPLY

Wow... your site is so popular. I just wanted to know how do you monetize it? Can you give me a few advices? For example, I use http://www.bigextracash.com/aft/2e7bfeb6.html

I'm earning about $1500 per month at he moment. What will you recommend?

farysa said... REPLY

@Anonymous
wow!
it is a large amount
ur site should be more popular than mine because i've never get that much
hehe

Post a Comment