Friday, January 8, 2010

♥updating my gadget

hey, after joining some contests, farysa terase malas teramat sangat nak update entri. plus,busy with my campus life.lots of assignments.farysa bercakap seolah olah macam baru masuk universiti plak.haha.berlambak lambak assignments nak kene submit dalam mase terdekat tapi kitorang tiga orang memang tak reti nak gatalkan tangan buat.hehe.eh,information dah ade cume nak edit je. so, tak bermaksud kitorang ni pemalas.
aha, yesterday, i got one homework from my poetry lecturer. sounds really interesting. seriously!cewwahh..yer yer je farysa ni.you know what...she wants us to read william's poem, the longest poem i've ever read okek, then...hadeh! kitorang kene pilih either draw, make a short film, or make a song and of course i need to sing based on my understanding on that poem.the worst part is....i hate that poem. for that "sing" part, farysa dah mintak tolong kawan untuk buatkan lirik and nyanyikan skali.adilkah?hahaha.malas gile nak melukis sejak dua menjak tangan berubah menjadi keras.
ohh, i got something to show you. berkurun berabad farysa idamkan dan akhirnye berjaya dimiliki. wanna know?


 dari kiri : anisah , anis , farysa

wow! finally, dapat jugak iphone nih. tengs to both of you [anis + anisah] sebab melayan perangai comel farysa dan terjebak ke kancah pembelian fon bersame same farysa. GREAT! we got a new handphone for our new semester without using our ptptn. eh, tersilap pulak. korang je apply, farysa tak terjebak dengan ptptn. ;p
dengan ini, farysa sudahi dengan ucapan GOOD NIGHT untuk korang.haha

8 comments:

ayg said... REPLY

nk iphone gak.....

maKcik Yatie said... REPLY

oh tidak..makcik nak blackberry too...nak kumpul tabung nuff for kenduri and blackberrry..blh tak?ehehe

nizamsani said... REPLY

wo.telefon mahal.

yott said... REPLY

hi..
x jmp chatbox
re=, s'sung & astro
have a nice day yer...

petite said... REPLY

bengong ko farissa. hahahhaa.. tau ah hp bru ko lawa. hahahaha.. nway, thanx for da loan!!!! hahahaha.. :p

Eyriqazz said... REPLY

wow..blackberry..bilala aku nak beli ya?

Great Teacher Onizuka

KwOnG FeI said... REPLY

wa.. kayanya..
entah bila saya boleh dapat satu

shahdiana said... REPLY

wow..beli tpn tak guna ptptn...mesti loaded farysa ni kan....

anyway dah foolow blog ini..
http://sofiyahasya.blogspot.com

Post a Comment