Friday, January 1, 2010

♥HAPPY NEW YEAR "2010"

BISMILLAHIRAHMANIRAHIM

peewwwiittt!first time entry farysa mulekan dengan lafaz BISMILLAH.semoga dengan lafaz baru di tahun yang baru membawa farysa ke jalan yang lebih lurus.eh,apakah maksud jalan lurus ni?haha.tadi farysa berjalan jalan bace entry korang pasal NEW YEAR ni.boleh dikatekan semua blogger dah buat.bersemangat sungguh korang.
ohh,zaman belasan akan ditinggalkan.akan farysa jejak zaman puluhan pulak kali ni.what?phewww.



sungguh tak leh terime.umur bertambah bermaksud makin tua la kan?tak beshnye.makin tua pulak maksudnye lebih banyak komitmen.alangkah indah kalau boleh jadi budak budak balik.sentiasa disayangi,dicium cium orang.hahaha.
wahai encik encik scientist di luar sana, jika anda semua begitu bijak, rekalah alatan untuk  pusingkan mase.i want to be a baby yang kiut miut tu.

last but tidak least,



tidak dilupekan jugak,

WELCOME TO
2010

11 comments:

SuRayA^i. said... REPLY

xpe xley jdik baby blk..atlis kte ley rse idup kt sume umur + rase asam garam dunie hehe~

epi new year~

RON said... REPLY

sekadar teguran..
tak boleh tulis basmalah dlm tulisan rumi..haram hukumnya..

cik EPAL said... REPLY

happy new year :)

diLL said... REPLY

epi neu year~ slmt tgl belasan eah~ ihihi

farysa said... REPLY

ron,
setahu saye xharam pn
lgpn buku scnce of hadith from uia ade je tlis bismillah dlm rumi
btw,
dri mne twu hukum tu haram?

ZouL said... REPLY

haha..tahun baru tak bermakna makin muda..
haha..semalkin tua ye..
anyway..
hepi new year!!!

ahmad said... REPLY

happy new year!!

ekin said... REPLY

hepi new year too :)

Cik Peanut said... REPLY

selamat tahun baru tuan rumah..peanut pun same..ase tak leh terima je umo dah masuk 2 kat depan ni..hehhehe

NiNa' said... REPLY

happy 2010!..
ala baru 20 taun..mude lagi

.hani fareza. said... REPLY

salam.
happy new year.
:)

Post a Comment