Sunday, January 10, 2010

♥ tipah terkena

oh signature!
farysa teramat sayang kamu
hahaha
you are the best cinema
-----------------------------------------------------------------------
semalam farysa tengok cite old dogs disebabkan avatar semuanye penuh. first impression engatkan cite tu busan. tapi seriusly best giler. kelakar sesangat.


kepade yang terase nak tengok tu pegi la, tak rugi pun tengok. mak cik pak cik tok nenek cucu cucu, semua boleh tengok. takde part part yang _________ .
then, singgah kejap untuk continue shopping dekat klcc sambil menambahkan berat dengan western food pilihan MR KERING.


pulang semalam ke uia semestinye bersame train. actually time dah nak sampai stesen putra baru ade seat. penat punye pasal, farysa dengan MR KERING pegi duduk jugak. time farysa nak duduk tetibe MR KERING cakap "eh, ade orang". konpem konpem la farysa terbangun balik.kang terduduk atas orang tak ke bahaya. hehe. after few seconds tetibe MR KERING ketawa. rupe rupenye orang yang die cakap tu cume gambar manusia yang diorang lekat kat cermin tu je.


 haaa...nampak minah chinese nih? kalau tengok betul betul memang macam manusia tulen. hehe. farysa sangkakan farysa je terkene, rupe rupenye couple depan kitorang pun terkene jugak. putra ohh putra. hampeh betol anda.

7 comments:

shukrinorton said... REPLY

singgah sini cari nuff,,,
kalau nuff saya zzz klik gogel 1x pun tak pe ok....thanks...
win win situations...
hope enjoy blogging...have a nice day..

zaza said... REPLY

farysa tomei gk kamu heh...huhu

farysa said... REPLY

haha
tengs zaza

nurulfaridah said... REPLY

FARYSA, cite old dogs 2 besh ekk?nnti nk g tgk lah!hehe :D

zBobot said... REPLY

suka kat part kinkong.. kelakar bangat..hihihihiii..

petite said... REPLY

cheewah!!! sopan btul gambar anda.. ber-pashmina. hahhaha.. :p

nuffnangs said... REPLY

astro 1... cumel2

Post a Comment