Friday, January 15, 2010

♥ berat sama dipikul, ringan sama dijinjing

assignment bertimbun timbun. aduh! takde sesiape ke yang ingin tolong meringankan beban farysa? haha.bercakap tentang tolong menolong ni, farysa memang betol betol harapkan pertolongan korang yang maha baik hati. sejak dua hari ni farysa tengok makin ramai blog yang letakkan gambar ribbon Blogger - We Care. tapi hati langsung tak tergerak nak klik. tah kenape tadi tangan farysa rase nak klik sangat sangat. akhirnye...tahulah farysa punca dan kisah disebalik ribbon tu. hati manusia mane yang tidak tersentuh lepas bace cerite tu. tambah tambah pulak kalau perempuan yang bace, tak sah kalau air mate tak mengalir. bagi sesiape yang tengah blur blur tu, korang leh bace kisah en. megat .



haa..kalau yang tak mengalir tu memang dasar keras hati. ooopppssss! 
sepantas kilat farysa join jugak. biase la, farysa si kaki penyibok. hehe. setiap blog yang letakkan gambar ribbon tu akan menyumbang RM1 kepada en. megat . apelah sangat RM1 kalau nak dibandingkan dengan beban yang ditanggung oleh en. megat .ohh, korang boleh ke SINI untuk bace entri khas al-kisah ribbon.
selain tu, korang leh jugak beli t-shirt. tak mahal mane pun. campur tolak sekali dengan delivery oleh pak cik posmen ke rumah hanyelah RM25. murah kan? untuk yang baik hati nak beli t-shirt, korang leh ke SINI .




jasa baik anda semua akan dihitung di akhirat kelak. cewwahhh! ayat farysa memang hebat kali ni.

p/s : lakukannye dengan hati yang ikhlas. MOTO untuk kali ini. haha.

5 comments:

..::..ein..::.. said... REPLY

jom bli tee 2...tp kamu blanja blh...hahaha...

Che Li said... REPLY

jom beli, jngan tak beli..

farysa said... REPLY

order suda..
che li dh oder blom?

amalina binti anuar said... REPLY

free size ke tee nie?

amalina binti anuar said... REPLY

link nk beli tshirt tu xleh klik pon.

Post a Comment