Monday, December 21, 2009

♥jom kenal jenis jenis kasut (part 2)

KASUT
part 2
meroyan kasut pulak farysa sejak akhir akhir ni.entri tak habis habis pasal kasut.kali ni pun kisah kasut jugak.tapi ni species kasut versi lelaki.tak adil pulak tunjuk kasut kasut perempuan je.untuk para lelaki di luar sane,tengok tengok la jenis jenis kasut untuk korang yang ade dalam dunia ni walaupun tak boleh menandingi kehebatan kasut kaum hawa.

balmoral

bluchers

boots

sendra boots
khas ntk en. sendra )

clog

moccasin

monk strap

flip flop @ slippers

slips on


sneakers pun untuk boys jugak tapi malas pulak nak mencari gambar.hehe.kalau yang terase tak tawu bentuk sneakers,korang usha je entri yang pasal kasut orang perempuan.hanye ilmu yang sedikit ni je farysa tawu.lagipun kire okey jugak,farysa bukan nye lelaki nak tawu banyak banyak.hehe.kalau ade yang tawu,korang tambah tambah la kat bawah ni yer.amat sangat di alu alukan.

8 comments:

Sendra said... REPLY

uii..tak lengkap..kasut feveret i takde..cuba google sendra boot..please masukkan sekali dlm entry ni..huhu

ayg said... REPLY

ksut bola xde ker....

LUKISAN PENA said... REPLY

kasut "slip on" tu mcm kasut penyanyi kumpulan rock slipknot jer...dlm vclip left behind

zaza said... REPLY

sumpah aku xtaw ape satu pun pasai kasut laki nie...wahahaha....

Sendra said... REPLY

yess!!ada pun!!..tq farysa..lainlahh..cuba tgok betul2..boot yg atas tu mcm off road pny ke apa,tapi yg sendra boots tu,dia mcm kasut cowboy..haha..pastu,klu dpt yg low cut pnya,kaler hitam kulit..phuhhh..dah mcm prada..

farysa said... REPLY

sendra,
ape susahnye
u ptong je biar jd low cut
then spray itam ptey
nnt jd la prada
hahaha

detektif cyber said... REPLY

kasut jenis clog tuh dah jadi style bebudak zaman skrang dhkan..betul tak betul??

detektif cyber said... REPLY

wow..seliper jepun jadi trend gak skrang..ma....siap pegi disco lagi pakai sliper jepun...kahkahkalaka

Post a Comment