Tuesday, December 22, 2009

♥CONTEST GAYA TUDUNG MENAWAN

my 3rd contest
tengah sibuk sibuk buat nuff walking terjumpe one blog ni.kebetulan ade contest pulak.hadiah pun besh.hati memberontak nak masuk.so,jari pun gatal gatal la nak godek album.memilih dan memilih,akhirnye farysa pilih gambar ni.



model : farysa

sebenarnye gaya tak menawan pun.lagipun dah terlalu ramai yang pakai shawl.tapi tetap gedik nak masuk contest.hehe.
by the way,shawl ni farysa beli dengan kawan,harge murah je,kalau tak silap rm15.paling senang nak beli shawl adelah dekat jalan TAR tu.murah pun murah.
cara nak pakai shawl memang sangat simple even orang selalu cakap rumit gile sebab nak kene belit belit.haeh.belum cube belum tawu taw.actually care farysa pakai shawl dalam pic yang first tu tak kaver dada but 2nd pic tu kaver.there are many ways to wear shawls.so,its up to you girls.
eh,terlupe pulak nak promote blog owner contest ni.kepade kaum hawa yang terase nak join contest ni,sile sile la berkunjung ke afidah arif sebelum 30 December.

16 comments:

RiNa said... REPLY

teringin gak nak masuk contest ni..
tapi xde gaya yg menawan pun..huhu

.millalara. said... REPLY

shawl polka mulat2 itu santek ohh ;)

ayg said... REPLY

sngguh mnawan...hehe....

Kamsiah said... REPLY

good luck...:)

Love Says it All~ said... REPLY

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1 --->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal @ Eyra Rizal Touch

firahadifa said... REPLY

ok... da review... good luck yer..

mytee said... REPLY

mytee leh msk gak kee heheheh

asbesstos said... REPLY

oh menawan..hehe

Sendra said... REPLY

hahhaa..gudluck kat u lahh..
betul tw,sekarang ramai sgt pakai shawls..dah mcm2 pattern sekarang ada..tapi kadang 2 klu yg pakai tu tak kena dgn bentuk muka,dah macam nangka pula..haha..bukan ckp u eh..

rafaiz benitez said... REPLY

cumel2.
gud luck.

yott said... REPLY

re =
s'sung, digi,streamyx

yuyuEyuliAnayusOf said... REPLY

gdluck! tringin nk msk..
tp compem kalah.. hehe :)

petite said... REPLY

datuk2, mmg ah akan ckp "sungguh menawan" kpd aweks sendri. hehehehe.. jgn marah datin. muahahaha.. :p

weyh, ko nih keje ko entercontest je dowh. cuba study linguistic skit. ak tau la ko da pandai kan?? hehehe..;p

farysa said... REPLY

kah3
ko jeles tetbe pehal ni?
;p

ala,
sje nk inteprem skit
glemer kang kwn ko jgk
hua3

wiwi_snw said... REPLY

gud luck..

ZouL said... REPLY

cantik2..hehe..
jmput la view contest sy gk ye..hehe

http://wwwcybertechz-zoulsara.blogspot.com/2009/12/contest-untuk-anda.html

Post a Comment