Monday, December 28, 2009

♥today is monday

phhewwwww!
today is MONDAY!
and
i need to go to class
haha
this weekend farysa pegi melepak dekat rumah aunty.wanna know why?semestinye untuk mengelak daripada kehabisan duet.kalau poket terase penuh je memang kaki gatal nak keluar.bile la boleh berubah.tapi dekat rumah pun gatal jugak nak shopping.sebelum pegi rumah aunty,farysa beli buku KETIKA CINTA BERTASBIH dekat uia.setebal tebal buku yang farysa pernah beli.kamus oxford pun tak tebal macam ni taw.

pandai beli tapi tak pandai nak bace lagi.eh,macam tak kene je ayat tu.tak pe,janji farysa paham sorang sorang dah la.hahaha.angan angan lepas beli buku ni ingatkan nak kasi lagi enjoy,beli marshmallow.

satu bekas ni RM10 je.murah kan?kalau nak yang campur campur,satu bekas RM20.jemput jemput la datang uia.akan diberikan layanan istimewa untuk anda.muahaha.tetibe je diri sendiri rajin nak melayan orang.=).
gggrrrrrrrrr!
7o'clock already.time to GEDIK bersame buku linguistics.fuhhhh.

7 comments:

mamma mia! said... REPLY

amik lingo? ni mesti budak BEN ni kn? i was in uia two years back BUT for only 10 days including registration day. hahaha. then i got the offer from maktab. same course je pun. ngahaha. mmbazir je daftrar rm 4++ . x smpt nk bljr pun.. hihii

eLLa said... REPLY

hurm..
bezznyer marsmalllowww tue..
murah ker..haha

nur said... REPLY

best ke cite tu ek? rmai jgk kwn kita tgk cite tuh. hee

CikMin said... REPLY

chatbox x nampak...dpt 2 klik kt sini...

zaza said... REPLY

farysa eden nie dh lama nk cari buku tu...bpe ek???tgk movie diorg jer, rase xpuas lak sbb movienye separuh jer..ade smbungn utk part 2 lak..huhu

farysa said... REPLY

zaza,
bku tu klo dkt lua around rm70
tp farysa bli rm55
dpt dskaun skit after goda goda pk cik tu
hahahaha

zaza said... REPLY

weh tlg goda2kan pakcik tu utk zaza bleh x???huhu..

sngt2 menginginkan buku itu....

Post a Comment