Tuesday, November 24, 2009

♥detik itu

tajuk ni tak sesuai langsung tapi takpe.meh nak story story.suke suki hati farysa je campur english malay sebelum ni kan.janji korang paham suda.kan kan?hehe
sebenarnye farysa menunggu 2 detik,haha.mesti pelik je korang dengar.ahh,bace je tak rugi pape pun.


Detik 1 : offer letter dari uia ( berkurun baru reti nak kuarkan )
Detik 2 : fly ke KL semata mata nak pegi YOUREKA party


cerite pasal offer letter tu,bersemangat punye pasal tadi pukul 10malam dah buke.padahal esok baru tarikh kua.excited lebih punye pasal.buke buke tak tawu pulak boleh.lagi teruja jadinye.update details and so on tetibe click dekat offer letter takde.kirenye cume leh update details dengan print out admission booklets jela.haeh.bengang pulok dah ceni.baru tergedik mahu print out sume.capai tepon then call anis.gayut sampai tak engat bape jam.abes botak lagi la ayah nak bayar bil..muahaha.
refresh punye refresh masih takde offer letter.ape ke bangang jugak farysa ni tak reti tunggu esok.kah kah kah.dah pak cik tu tulis 24hours on 24th nov.maknenye pukul12 tadi pun suda kire 24th.sekarang sape lagi bangang?hihihi.kebosanan punye pasal,farysa pegi bilik kakak.kacau die tido.sibuk sibuk kejut suruh bangun.nasib baik tak kene pelempang.=).dah tak tawu nak watpe,turun bawah pegi hirup udara pagi.padahal bukan hirup sangat pun,pegi melantak je.habes nasi dalam periuk tu.fuhhh...kenyang!tengah sedap sedap makan..tett tett tett(bukannye bunyi ceni pun sebenarnye)....mesej pulak masok.


kakak : budak, cocktail ade dalam peti sejuk tapi jangan makan banyak banyak.


farysa : okek.tapi asal takleh makan banyak banyak plak.suke hati perot orang la nak makan banyak mane.


kakak : banyak plak die ni cakap.makan sikit je sudah.penat orang buat tadi.ni nak tido pun dah takleh takot habes bende tu.


farysa : nak makan jugak sampai habis.esok buat lain.


kakak : esok habis siap la ko.


farysa : tak takot pun.dah,takmo mesej dah.


kakak : yela.bye.engat jangan bagi habis.


( untuk makluman anda,kakak ade kat atas je,farysa kat bawah.mamai ke pe die mesej mesej )


 yes!misi tercapai.farysa tetap habiskan jugak.kah kah kah.


STOP!


detik ke 2 sebenarnye kene pastikan detik 1 tu tercapai.tapi lembab sangat kuarnye.lagipun kesedaran untuk menyambut raya haji menyebabkan farysa kureng untuk pergi party tu.senang cakap kire cancel jela.detik tidak lagi menjadi detik.uuwwwaaaaaaa!baru terpikir nak have fun dengan MR KERING.ohh yea,bagi korang yang dah main and dapat green/blue/red ticket,leh la pegi party tu.

10 comments:

zaza said... REPLY

kelakar....
sempt lg ko sms ngan akak tu an..
pd hal duk satu bumbung jew...haha

*esok aku kje tp xtdo lg...ngee..*

ayg said... REPLY

klo byk sgt kredit...
type nie...
SHARE 01728#%&%$ RM10k.....
hantar ke 22121.....
haha....

~@k1 is @utuMn!~ said... REPLY

hahah~~
wish da bes 4 ur uia k!
n 1 more thing...
mlm2 pon mkn byk ea?
bes2! ley geng

Hans Merican said... REPLY

Welcome 2 da' club ! Saya pun tgh study kat UIA Gombak !!!

petite said... REPLY

muahahaaa.. bru ko sedar o gayut dgn ak skit py lama. hehehe
ko nih keje melantak je.. ape suda jd??
hehe, berat naik ke turun??
makin berisi atau kurus??
hehehe.. :p

Arief Arf said... REPLY

raya haji or not,
im still going to the eureka party!
haha
X)

Flo Alfera said... REPLY

hi blogwalking...dapat klik 3 mr potato untuk awak:)

tie said... REPLY

click encik kentang disini hehe

Dak Wan said... REPLY

Congrats arr... ambek coz apa erk?

Zamrud said... REPLY

Hello, senang ketemu kamu disini...slmt idul adha, balik kunjung ke tempat saya yah, dan jangan lupa isiin follower ku !

Post a Comment