Thursday, November 26, 2009

♥raya datang lagi

first of all,farysa nak mintak maaf la yer sebab dah tak bape nak active click nuff ni.quite busy sesangat tapi pagi pagi malam malam farysa still click nuff korang jugak walaupun tak seactive sebelum ni.leave your link dekat comment box tu oke.
promise!
nanti farysa klik balik bagi yang tinggalkan link tu.yang follow tu tengs jugak.farysa pun follow korang balik.
hey,kalau ade yang farysa tak click or follow back,tell me yea.maybe ade yg ter-missed.

ohh..esok suda nak raye korban.tajok kat atas pun RAYA DATANG LAGI.suda macam tora datang lagi pulak.=)
farysa ucapkan

nah..pic ni khas buat korang.penat farysa posing walaupun buruk.terime jela eyh.=).

sebelom tu nak ucapkan trime kasih buat aunty katie ku for this legging.sumpah suke gile.tengs sygs!

( MODEL : aunty katie bukan farysa yer )
for girls : kalau terase nak shopping dengan my aunty katie, you may go here http://www.myspace.com/jiewan

19 comments:

aDibah mAhirah=) said... REPLY

hehe...
salam..hai..
selamat ary ray ae..
jgn mkn bnyk2..
hehe..=p

farysa said... REPLY

hahaha
baek2
akan farysa inget pesanan tu
=)

petite said... REPLY

MUAHAHHAAA...
selamat hari raya aidiladha kpd kamu.
hehe, weyh, mak ak pun da trngn pki selendang..
haha, ak bru je lps sesi mengajar dgn dia. hehe
owh, btw, ko jgn lupa bwk selendang2 yg ko bru beli tau??
hahaha.. ak nak tgk ngan mata ak sendiri. :p

farysa said... REPLY

siot je ko anis
ala
xbyk mne pn slendang aku tp pnuh jgk stu beg wey
aku engt nk jual je yg ksong2 tu
bkn pkai da pn
=)

Hanida Lavida said... REPLY

omg!
i love that leggings.
nak satuuu!!!!!

Roslan said... REPLY

haha bende ni laki tgk pompuan pakai menggigil kiteorang..kih3 =P

wan hazimah said... REPLY

salam eid mubarak farissa! amboi, lawanye lah kad raya dia..... hehehe siap ltk gmbr dia lg! may ur life be blessed!

zaza said... REPLY

selamat hari raya gk...hehe

Rowena Chasez said... REPLY

wahhh..
so nice the legging..
wish i could wear 1..
hehee~

salam aidiladha..=)

asbesstos said... REPLY

hi... maaf kebusy-an.. hehee..
selamat hari raya k? tak raya pun kite..arini kene keje.. take care..huhuhuhu

farysa said... REPLY

hanida lavida,
u suke?
i lg suke tw
=)

roslan,
spe swuh tgk
pejam mate tu
;p

wan hazimah,
selamat hari raye jgk
c u soon
=)

zaza,
tengs yea
=)

asbesstos,
xpe
kje elok2
;)

rowena,
tengs~
=)

DilOt said... REPLY

jelesnye kaki itu.,,,hehe...slimla..

farysa said... REPLY

hahaha
itu bkn kaki i syg
kaki my aunty
hehe

13may said... REPLY

salam aidil adha dengan ucapan: Selamat Hari Raya :)

Dak Wan said... REPLY

Takper kalau dah lama tak clik nuff pon..... teman mmg takder nuff :D Hehehe. Anyway Hepi Aidil Adha utk kamu

rathiqah azmira rosli said... REPLY

selamat ari rye dear:)

ME~SARA said... REPLY

salam aidil adha, lawa legging tu, buat ai jeles tau! nak jugak 1...

safina:) said... REPLY

yunkk .
shawl u same ngn i !

Zamrud said... REPLY

Posting bagus, salam ziarah dan jangan lupa isi follower blog ku dengan profil kamu yah...!

Post a Comment