Monday, November 23, 2009

♥birthday again

entry dibawah kisah sedih.so,jom kite hepi pulak.tapi hepi ke when we cant celebrate it with our loved one?
ohh,just wanna talk about mysis biggie day.not really a biggie one but yea,we just celebrate it once in a year.tepat je pukul12 tadi farysa suda send mesej HAPPY BIRTHDAY tapi takde pulak reply-nye.hishh,nak kene jugak die ni tak reply mesej.shes not here.shes far from us.and she just lost her loved one.haeh.sedey kan?semestinye hari hari macam ni die akan ingatkan arwah.
*sad
by the way,im trying my best to find something and send it to her,in italy.but then,the price...hohohoho....sumpah cekik darah.dilupekan jela niat tu.
hey,i miss you lolx.cant wait to get my present.hik hik hik..terbalik pulak.ni satu satunye pic yang ade setelah lappie kesayangan buat hal.
PROMISE!
i will go and find your present.

stop stop!

meh sambung pulak dengan birthday girl yang lagi sorang.shes my 2nd sister.sori takde pulak pic nak letak.die jugak jauh tapi still dalam malaysia,haha.so takde problem nak buat surprise.on 3rd of nov,die kol tanye hadiah.what the fish sis oii?ahaha.malas layan farysa cakap okek je.tapi tak sangke lepas tu leh lupe terus.kejam punye adik.nasib kamu la dapat adik macam ni..ngeh ngeh ngeh.
few days later,baru teringat.then gatal la tangan mencari cupcakes .nasib baik ade yang sanggup delivery dekat johor.

nah...amik cupcake nih.tak malang pun ade adik macam farysa sebenarnye..kah kah kah.i knew she luv this cupcakes and i luv it too.=)

buat kak long,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
SWEET 26TH(kalau tak silap.memang betul betul tak ingat)
forget the past and move on with your new life.we are here with you my dearest.
from your lil sister~

15 comments:

ayg said... REPLY

epy bsday 2 u both.....
hehehe....

pijapepijat said... REPLY

tumpang simpati ats
berita sedih farysa's sis..
n send my condolences to her..
oso my her bufdae greetings from me..XD

farysa said... REPLY

ayg,
pg wish snri jela kt kakak
;p

pijapepijat,
tengs byk2
i will tell her okek

zaza said... REPLY

weh kim slm akk ko k...n wish her happy birthday...
semoga allah kuatkn hati dia utk tempuhi semua nie kn,
bkn senang nk lupkan mcm tu jer ape yg tjadi...hummmm

farysa said... REPLY

okek zaza
tengs
=)

YobSumo said... REPLY

happy birthday jugak buat kedua dua mereka!

farysa said... REPLY

terime kasih yobsumo!

rathiqah azmira rosli said... REPLY

selmat besay to ur kakak:)

farysa said... REPLY

thanks rathiqah

ayg said... REPLY

blom ckop lg ilmu kt dda nie nk pg wish sndri.....

tlg la ek...wish kn kt kkak....
dh ade tyota wish...bru leh wish sndri...

farysa said... REPLY

xyh wt penin
kang syg sekeh kpla tu

newbi said... REPLY

berita sedih farysa's sis..
n send my condolences to her..
oso my her bufdae greetings from

nada said... REPLY

sala kenal ya
moga dukses

farysa said... REPLY

tengs to NEWBI and NADA

♥akukahmilikmu®♥ said... REPLY

la sama la date besday kita..i pun 23 hb 11..hepi belated besday yer..

Post a Comment