Wednesday, October 28, 2009

♥2nd day at nilai

hilang arah dan teramat busan,jari pun mintak nak menari nari atas keyboard ni.semalam,buat pertama kalinya farysa tidur di katil tingkat atas.selama 3 semester tak pernah langsung kaki ni naek panjat katil atas.tapi disebabkan terpaksa dan menumpang bilik orang,memang la kene tidur katil atas.sebelum tidur memang semua doa farysa bace,punye takut jatuh time tidur.tapi agak bernasib baik la sebab katil ni diorang dah sambung,so jadi kembar kembar macam anak siam tu.
hujan yang lebat tidak diendahkan.farysa redah juga tadi semata mata nak tawu bila tarikh resit.pak cik yang punye la sombong langsung tak nak layan.nasib baik dia bagi klu exam tu around 3-6Nov.nampak gaya memang lagi lama la farysa kena menumpang kat sini.nak keluar jalan jalan pun kene sorang sorang.yang lain semuanya ada kelas.inila nasib malang.nak tunggu MR KERING pun die busy melebih,haha.
khabar berita yang meng-happy-kan pabila roxy menghantar mesej(bunyi macam roxy yang taip mesej then antar kan?)berbunyi mereka sekarang tengah ada sale.termasuk juga dengan e-mail yang dihantar oleh parkson.ini membuatkan farysa lagi teruja nak shopping time busan busan macam ni.ade sesiapa nak teman tak?jom la sesama kita habiskan duet,haha.

3 comments:

Putra Al-Maliki said... REPLY

nak shopping yer.. jom saya temankan.. hehe =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

~BaBYHEarTY ~ said... REPLY

salam farissa..
mizz u datin!! hv been trying to contact u tp xtau nk contact cmner.. ko xde fb kn.. ym ko pn aku xde.. lme x jmpe ko.. btw aku xnk ungkit psl nih, but sori 4 wat happen.. looking 4ward to see u la.. seyes..
aku ske la blog ko.. n i hv becoming ur follower.. inshaAllah setia nyer.. hope too see u dear fren.. ^_^
p/s: sile2 la ke blog ku yer.. hehehe.. at www.babyhearty.blogspot.com

farysa said... REPLY

hey putra,
nk tmnkn ker?
okey2
jom kte wt date sme2
haha

my luvly azie,
miss u too lolx
aku pn da mnjadi follower ko
tp pc ni penin xleh nk komen ur blog
i'll try it again k~

Post a Comment