Tuesday, October 27, 2009

♥1st day at nilai

i am now at nilai.terpaksa buat muka tebal tidur bilik orang.ini semua gara gara uia yang kejam.saya ulang oke...UIA kejam!pertama kalinya menjejakkan kaki ke bilik E-2-5 dengan muka yang slumber cap badak air.kalau sampai 500orang hancur takkan tak leh pikir,benci benci benci.mesin tu gamaknya bengong.pegi la beli mesin baru,kedekot!inilah masanya nak memaki hamun,adeh.astaqfirullah.aha,before ni entry semuanya pasrah je kan,sorry la bagi sesiapa yang baca tu yer.orang sudah fed up memang perangai bengong sikit.tapi now bila ade dengan kawan kawan,surrounding pun memang bising gila memang buatkan farysa lupa sekejap semua tu.lagipun dalam bilik ni boleh dikatakan 98% semuanya nasib sama dengan farysa.oh yea,one more thing.diorang janji new timetable for exam tu akan keluar pukul 5 petang on 27okt.so,sepatutnya dah keluar tapi bila check takde pun.hey,whats wrong hah?as an international university la sangat kan,you shouldnt do this lolx.nak cakap lebih lebih kang farysa kene kick tak pasal je.menggelabah pulak nak kena apply universiti laen.terpaksa la memerap dalam bilik ni sampai new timetable tu keluar.
same date,same time..sampai la kak long di Parma,Italy.besnye kan...bile la nasib farysa pulak.farysa cume send die dekat airport pulau pinang sebabnya pukul 9 pagi tadi flight farysa ke KL nih.by the way,she just only have about half an hour je before check in ke Italy tu.sampai sini dulu,esok kalau ade pape terbaru farysa update kay.ni just nak update setelah sekian lama memendam perasaan,ahaha.

2 comments:

Mr. J @ pengerindu.com said... REPLY

kat nilai , i kat seremban je. hahah. salam kenal .

farysa said... REPLY

jemputlah menziarah di sini

Post a Comment