Sunday, June 29, 2014

Philips Airfryer murah dari UK

Time musim mengandung, memang muka farysa ulang alik g angkut barang avent yang orang order, sekarang turn angkut electrical items pulak. haha. dari last year memang hot item Philips airfryerdah taktau berapa banyak asyik call order airfryer nimesti muak abang handsome tu nak layan =p
So, since sekarang tengah SALE summer dekat sini, siapa nak order Philip Airfryer ni silakan. farysa jual RM670, deposit RM 350 dulu ya. ETA 2 bulan sebab guna sea freight. bukan taknak yang laju, sebab kalau naik flight confirm kena charge custom. tak sanggup hoiii
nak cepat order boleh direct whatsapp +447462780057. ampun ye no maxis dah lama expired, so sila whatsapp, kalau mesej nanti nak pikir hempat puluh kali dulu nak reply ke idok. hehe.


ni contoh philips airfryer yang korang akan dapat ya, plastik tu pun farysa tak kacau, nanti biar korang bau kilang philips bila buka. hehe

SALAM RAMADAN

*UPDATE: Preorder -CLOSED





Avent murahhhhh farysa nak offer. Ni yang 9oz tau. Sekotak ada 3 botol RM97 termasuk postage. Mothercare pun jual RM100++ kan, siapa nak buat stock boleh grab sekarang. Sebab harga macam ni boleh dapat setahun sekali ja bila Avent sale. 


Just to let you know farysa ada jual barang lain jugak. Tapi sekarang jarang sangat upload dekat FB, memang banyak guna IG. So sesiapa interested nak beli handbag/baju/kasut semua ada. Mostly farysa open preorder sebab tak berani nak beli barang barang buat stock nanti taklaku siapa nak pakai pulak kan. Siapa ada IG bolehlah follow farysaahmadfisol. Inshallah price murah murah untuk barang branded. Bawah ni farysa tempek a few gambar testimonial ya sebab ada jugak yang cakap takut kena tipu. hehe. 









19 comments:

kelly said... REPLY

Salam.nak tnya, brg dr uk ni waranty kira cmna ye. ?

Arina Yusof said... REPLY

digital airfyer berapa RM pulak ye?

farysa said... REPLY

@kelly
ws..warranty depend pd company barang. mcm philip airfryer ni worldwide nye warranty. tp mcm brg avent bukan worldwide, so warranty dia void kalau dkt malaysia.

farysa said... REPLY

@Arina YusofPhilips HD9230/20 Viva Digital Airfryer RM845 sis

Mastura said... REPLY

Aslmkum, HD9230/20 older version dari HD9240/90 ke? Boleh saya tau harga dia plus shipping? Thx :)

farysa said... REPLY

@Mastura
Ws..dua2 tu version baru (digital) tp beza dari segi size. HD9230/20 800g, HD9290/90 size XL(1.2kg).

Mastura said... REPLY

Oooo.ok2. Harga yg 1.2kg brp ya?

kamehameha said... REPLY

salam farysa, order still buka ke? and kalo campor postage 9220 ke malaysia brapa ringgit ya?

Azlin said... REPLY

Warna bole pilih ke ye sis?

farysa said... REPLY

@kamehamehaws, sy open order ujung bin oct ni, time org dpt gaji. hehe. harga smua dh incl shipping to msia. cuma dkt msia sy COD xpos. COD cuma kwsn alor setar/penang/kl/sel/seremban.

farysa said... REPLY

@Azlin
kalau yg digital rse cm satu warna je sbb xpnh nmpk wrna lain. tp kalau yg bukan digital ada 2 color cuma sy jual yg hitam je sbb yg putih ssh dpt dkt uk.

Diyana Badarudin said... REPLY

Ada tak jual yang XL punya?

farysa said... REPLY

@Diyana BadarudinXL utk yg digital ke? sy ada jual cuma kna tgk philips ada stock ke x je dear.

ros linda said... REPLY

Dpt grill pan dgn baking tin skali x?

efareeza sutanmakmor said... REPLY

Air fryer Philips masih open order x?

farysa said... REPLY

Masih open tp sampai 9th Jan. Price sale dh xd dear. Now RM670. kalau berminat wassap i ya +447462780057

farysa said... REPLY

Price skrg RM670 kak. xdpt grill&baking pan tu. Mmg philip jual asing, agak mahal sbb each pan tu RM100+. tapi if akak nak sy boleh bg RM925 utk airfryer+baking pan+grill.

Hanis Syamimi Che Ab. Karim said... REPLY

Salam..philip air fryer masih open ke?

farysa said... REPLY

ws..sy xopen order skrg sbb tgh tggu due utk bersalin.maaf ya

Post a Comment