Friday, May 16, 2014

Auth items all the way from UK

Hi koranggggg... sorry lama sangat tak update. ni update nk bagitau korang, since sekarang farysa dekat UK, so anyone yang suka beli barang2 branded tuboleh usha my Insta . click je dekat situ. kalau rasa nak request untuk hantaran ke apa pun boleh, harga berpatutan sesuai dengan brand, janji murah pada Malaysia kann.

2 comments:

Sya Syc said... REPLY

Hi u..i dah try click kat insta tu tp error r.. boleh i tau insta u apa? :)

farysa said... REPLY

@Sya Syc
sorry dear i bru baca
insta i u boleh cari farysaahmadfisol =D

Post a Comment