Sunday, January 29, 2012

♥cupcake fairy tales

selalu sangat tengok orang buat cupcake / cake yang comel comel tu. jealous! selalu berangan ada orang nak tolong buatkan. HAHA. tapi masalahnya bila duduk UIA tu, takde peti sejuk, so haruslah kau lupakan impian kau. takkanlah dalam satu hari nak sumbat semua cupcake / cake, memang tak logiklah kan. even time new year haritu pun,cupcake yang lebih bawak pegi rumah aunty. mama suruh beli peti sejuk. ha'ah, memang boleh tapi siapa nak tolong angkut peti sejuk naik ke tingkat 2 tu? siapa pulak nak tolong bawak turun bila dah habis sem? haa... pikir pikir.

bila balik Alor Setar, memang susahlah nak cari. tak ramai yang boleh buat fondant yang meletopss. serious! kalau boleh buat pun, selalunya mesti manis. tengah baca blog blog, tetiba terbuka satu blog ni. comel sangat cupcake dekat situ. sekali usha pulak tulis Alor Setar. lagilah gedik lapar cupcake. kakak terus order, tadi kitorang pegi ambik. comel sangat! paling penting cupcake tu tak manis sangat, memang sedap. bolehlah order cake kawen yang comel lepas ni. =D


kitorang order theme fairy tales sebab tu ada princess yang tengah baca buku, ada angsa, ada castle. comel gila. sayang nak makan. paling penting harga tak mahal langsung. so, sesiapa area Alor Setar dah boleh makan cupcake yang comel comel macam ni. nak order boleh klik TIARACUPPIES.




7 comments:

Seneorita Baharin said... REPLY

comel sgt cupcakes tu..yummy2, look delicious..hee

cx's said... REPLY

dtg singgah :)

Fida Husain said... REPLY

sedapnyaaa :D macam taknak makan. sebab terlalu comel :D

farysa said... REPLY

@Seneorita Baharin
itulah
kalau tgk real lg comel
ni pn syg nk mkn =)

farysa said... REPLY

@Fida Husain
mmg sedap.
kalau dduk area sni bolehlah try order jgk

Mr. HFH said... REPLY

ziarah versi dah lamer tak singgah...nuff3...

Nursyafiqah a.k.a Alang said... REPLY

hi blogwalking.....nice blog....if free dont forget to follow me at http://sweetahlolipop.blogspot.com/

Post a Comment