Thursday, November 3, 2011

♥ mungkin jadi kenangan raya haji yang terindah atau terburuk?

hello, hello, seriously macam dah lama tak tulis dekat sini.minggu ni busy sesangat, dengan midterm, TEKANAN! but guess what, semua dah selesai. hoyyyyeahhhh!since harini lebih kurang last class jugak sebab esok dah start cuti untuk raya haji. so, memang hostel makin sunyi la,semua dah cabut balik kampung. tapi yang sedihnya farysa raya dekat UIA je tahun ni. yang foreigner jauh beribu batu pun balik, hambo yang 5jam ni tak balik. sedih!  T_T

siapa baik hati, nanti raya silalah hantar makanan ke UIA yer.sebab cafe tutup, takkan siang malam nak makan MCD? boleh pecah perot.oh yea, remember door gift yang farysa penah cakap sebelum ni?since sekarang dah habis exam, haruslah hambo bertungkus lumus lipat kotak ni.siap 100pieces tapi ada lagi 500pieces. wallaaaaa!terbaik kan bila seorang diri kena lipat semua ni.banyak tak?banyak kan?


dah la pot pet sengsorang. saya rindu rumah! lama sangat tak balik. rindu abang dekat Manchester. rindu kakak yang sekarang dah jadi isteri orang.rindu kakak yang lagi sorang yang taktau hilang ke mana. sorrylah hambo taknak pegi Johor, eden nak raya dengan mama ayah. taknak rindu mama ayah sebab nanti nak jumpa diorang. anak derhaka tak macam ni?HAHAHA.

okey bye. HELLO Kemboja. jumpa awak hari Ahad nanti.


1 comments:

♥ the Dutchess said... REPLY

dah gi USS ek?? best lah!

slmt hari raya *___^

Post a Comment