Tuesday, August 9, 2011

♥ preloved heels (purple)

berkurun pikir nak buat entri ni ke tak sebab rasa macam blog ni dah boleh tukar jadi online blogshop. alkisahnya macam ni, farysa ada satu kasut, memang harapan mama untuk buang je since farysa pun tak pakai plus mama cakap kasut banyak sangat, jangan tamak!HAHAHA. untuk mengelakkan dari membazir *cewwahhh, farysa rasa better jual.

kasut ni dibeli sekitar tahun 2010.disebabkan color yang menarik, matching dengan baju untuk pegi konvo mybro, so belasah jela walaupun sebenarnya tu bukan size farysa pun! tapi takjadi pakai. kira next plan untuk pakai time konvo si kekasih hati. tapi tetap takjadi. at last cuma pakai time Islamic Fashion Festival dekat JW Marriot. walaupun sekali pakai tapi tetap dipanggil pre-loved gitteww.




tengok tapak kasut pun suci lagi.ketinggian rasanya 3 inci.

SIZE 7

RM30

[frezzy_30@yahoo.com]


SOLD

8 comments:

cweety kadbury said... REPLY

cntik nye...:)

farysa said... REPLY

@cweety kadbury
beli la =D

sRie aRTy ! said... REPLY

OMG ! cantik nya. tapi i tak reti pakai tinggi tinggi. :(

farysa said... REPLY

@sRie aRTy !
boleh try
hehe

mohdhazlan Dreadlock said... REPLY

xbeli lah ..hehe ...xpaka kasut pompuan ..hee

farysa said... REPLY

@mohdhazlan Dreadlock
boleh beli kalau tetiba teringin nk jd pompuan
;p

fa said... REPLY

Hi..kasut ni true to size ke?sbb i minat tp kaki i size 6.

kiltchfar@yahoo.com

Anonymous said... REPLY

salam. dear, im interested to buy it. do you still have it ? ive sent an email. :)

Post a Comment