Wednesday, May 18, 2011

♥ masalah rambut sakai

meh tengok iklan yang tak berbayar.
korang ada masalah rambut? ni bukan macam rambut tak cukup lebat tu, sebab kalau ada masalah ni boleh terus drive thru pegi Yun Nam Hair Care. ada tak yang rasa rasa macam ada penyakit hair loss, kelemumur yang menyinari rambut, takpun rambut berminyak, ataupun masalah rambut lain yang farysa memang dah taktau. semua ni sebab shampoo, yang lain tak salah! kan? kan? haha.

orang cakap shampoo terbaik Dove! ada cakap Pantene! ada cakap itu, ada cakap ini. buat la senarai sendiri shampoo favourite korang. sekarang ni farysa dah buat ujian untuk korang. sebab pakai Dove rambut start kelemumur. tukar pakai Pantene, macam okey sebab rambut dah kurang berminyak. tukar pulak HeadnShoulder (betul ke eja macam ni?), tapi malang takde beza. memang boleh cakap bulu orang utan lagi lembut dan menawan.

pasrah tengok rambut macam orang sakai, pegi buat treatment yang memang farysa boleh belanja korang beli blackberry yang cikai cikai satu. baru sekarang farysa tau semua shampoo tu tak macam dalam iklan. 

finally orang tu suruh beli new Redken. terbaik wok! dah seminggu pakai, rambut makin okey. korang boleh serbu semua salon yang jual Redken, sebab tak semua guna produk ni. 
 kalau L'oreal pun okey jugak, cuma kalau ikut ranking, Redken atas sikit pada L'oreal. lelaki, perempuan, bapok pun boleh pakai. 


2 comments:

yanyan said... REPLY

hehehe nampak kerusi mahallah mana tatau :P
hihihihi

farysa said... REPLY

@yanyan
erk!
kerusi mana??
aiyooo
buat shortsem jgk ek?

Post a Comment