Monday, May 2, 2011

♥ hello disneyland

Disneyland was totally awesomesssss!
mari mari farysa bawak korang jalan jalan dalam Disneyland. kakak cakap Disneyland ni tak besar sangat, and yes! its true! tapi janji Disneyland. 
eh, sebelum cuci mata abaikan gambar selekeh yang tak cukup tidur.



Dalam Disneyland ni ada 3 land : adventureland, fantasyland, tomorrowland. jom tengok satu satu.


"Jungle River Cruise"- nanti dalam air ada buaya, badak air, tepi tepi pokok ada zirafah, macam macam. sangat best tapi kena beratur gila panjang kalau nak masuk.



" Mickey's PhilharMagic"- dalam ni boleh tengok 3D character yang ada dalam Disney tapi yang paling best bila Donald Duck masuk dalam air, akan ada air kena kita, bila part Donald Duck dengan makanan, ada bau vanilla and so on. sangat best!




 
bye Disneyland.

1 comments:

Nava.K said... REPLY

Nice place to visit but stay away during Dec, massive crowd and long waiting time for the rides.

Post a Comment