Monday, March 14, 2011

♥help me to find this

HAHAHAHA
lama gila tak update kan? sem ni tersangat busy. harini dah settled semua assignment, sebab tu sekarang boleh goyang kaki. each class kira lagi 4 kali, then final, lepastu boleh berambus balik. tak sabar gila nak balik! dah sebulan lebih tak balik, rasa macam setahun. kalau dulu asyik balik rasa macam "baik kau tak payah belajar, duduk rumah je".

actually update ni pun sebab nak tanya ada sesapa pernah nampak benda bawah ni:
'hai, nama saya juice dispenser'

dekat mana nak cari benda ni? susah sangat nak cari, kalau google asyik keluar yang hujung dunia je.

3 comments:

nora^^ said... REPLY

kat Giant ada jual harga RM70 plus banyak design pun ada...

farysa said... REPLY

@nora^^
giant?
haaa
yg ni menarik!
tp giant dekat mna?

nora^^ said... REPLY

kat mana mana Giant trylah cari ;p kat Mydin pun ada kalau tak silap sy nampak

Post a Comment