Monday, January 17, 2011

♥inai serupa tattoo

kalau dulu tengok pengantin pakai inai, dekat hujung jari je. kalau malam before hari kenduri, yang tak pengantin pun sibuk nak pakai inai. lepastu bangun esok pagi tengok katil penuh dengan inai sebab tidur buas sangat. tapi sekarang design inai dah upgrade. pergi butik pengantin, siap ada album untuk design inai. kalau nak special pun boleh request. kalau nak yang murah, pergi jalan TAR, dekat tepi tepi jalan pun ada. 

tapi dalam sedar tak sedar sebenarnya itu cara Hindu. ini kes sorang buat yang lain tengok macam lawa, pastu ikut sampai merebak macam penyakit. kan? farysa buka satu blog, dekat situ tulis INAI SERUPA TATU DILAKNAT. agak agak korang design yang macam macam jenis tu serupa dengan tattoo tak?



sama kan? yang beza cuma inai akan hilang tapi tattoo kekal.

4 comments:

Muhamad Khidir said... REPLY

So yg nih boleh bawa solat ker? :p:

Puteri Iqa Izyan said... REPLY

uiks. tak suka tgk inan yang lukis2 tuh..

serabut je :D

akuNAJWA said... REPLY

wahhh macam tattoo? nasib baik saye tak suke pakai inai :g:

.vna erman. said... REPLY

blog walking
nice blog...feel free to follow and visit my blog
http://www.vnazone.blogspot.com

Post a Comment