Monday, January 10, 2011

♥Ana Raffali vs Lisa Surihani

bila hidup bertukar jadi superman, perlu-lah belajar terbang setiap hari. bila hidup bertukar jadi student, perlu-lah belajar tak tengok tv. mana nak tengok tv celah celah hostel ni except turun tengok dekat cafe. dekat gombak ibarat kau orang duduk dekat genting, sejuk gila. tunggu masa salji turun je lepastu boleh cakap cakap sambil tengok asap keluar dari mulut. HAHA. hiperbola tahap cikgu tak pernah ajar pun. sebenarnya mesej nak cakap, sini sangat sejuk, sebab tu malas nak keluar.

malam ni AJL kan? kan? farysa tau pun lepas buka GENGBLOGGER. berderet deret pasal AJL.sekali tengok tajuk Ana Raffali menang AJL, tak jadi nak klik baca banyak. tajuk dah tolong jawab soalan farysa. damn! farysa sebenarnya memang LOSER. tak kenal pun weh Ana Raffali ni. sumpah pernah dengar sekali dua nama ni lepastu memang lost terus dari otak. tapi bila google gambar dia, nampak tajuk Bila Berpacaran. oh, dia yang menyanyi rupanya. kau dengar lagu tu sampai muntah tapi taktau sapa nyanyi, sedih gila hidup kau farysa.



apesal haaaa bila tengok muka dia iras iras Lisa Surihani sikit? sikit je, tak lebih pun, korang tak payah hiperbola.


p/s: oh ayah, fon kena barred lagi. hehe.

5 comments:

iwan_dextrous said... REPLY

hihihi...kan dh kata ana raffali mng..

lupa lagi satu..MU pun mng..hhiihihih


Dextrous cyber life

farysa said... REPLY

@iwan_dextrous
err
ini kes tak mnjawab soalan
;)

Mr. BLB said... REPLY

adala iras2 cket..

iwan: chelsea pun mng

++iNn PaCiKa++ said... REPLY

dah diorang adek beradik.. mmg le seiras.. :)

Amanina Sofea said... REPLY

ana dgn lisa sme2 cntik..
sye suke diorg nie..ade iras2 la

Post a Comment