Tuesday, December 28, 2010

♥ harry potter classmate saya

farysa bukan fans HARRY POTTER. akibat kecewa dalam percintaan dengan buku harry potter dulu, terus rasa, damn! i hate HARRY POTTER. mula mula keluar buku harry potter, terus terjah kedai beli sampai 3. punya la tamak. sekali kawan pinjam buat pekasam, yang memang buat goreng terus makan, masuk perut sampai kenyang. maksudnya memang tak dapat balik dah. 8 tahun berlalu, dan saya sangat benci harry potter. movie harry potter pun memang tak pandang sebelah mata. tapi movie yang baru baru ni farysa tengok, hati rasa macam nak jatuh cinta balik tapi dihalang penjaga pintu hati.

err, mukadimah tak boleh pakai langsung. boleh lagi dapat gred B- sebab belum keluar  tajuk. semester ni farysa dapat kawan dengan HARRY POTTER. ulang suara, 1 2 3, HARRY POTTER. mula mula memang pejam celik pejam celik, gosok gosok mata tapi nescaya mata rabun tidak pandai menipu. keluar kelas rasa nak buat pengumuman sebab satu kelas dengan harry potter. teruja! sampai lecturer ajar pun farysa tengok kiri bukan depan.



gambar first tu memang classmate farysa tapi bukan harry potter sebenar. TAPI muka dia memang sebijik. rasa macam tengok harry potter live. macam nak suruh dia buat magic pun ada. HAHA. kitorang curi curi ambik gambar ni sebab dah busan, menguap memang tahap lalat boleh ajak kawan kawan masuk gua.


6 comments:

zaira said... REPLY

wuiyyo dari tepi memang sebijik!!

Burp said... REPLY

omputih ker? hahah

rossoneri said... REPLY

lol,kat sekolah kita dulu pun ada budak ni sebijik macam harry potter pakai spek harry potter lak tu,satu sekolah kenal okey 'budak harry potter'..

Lulu Amira said... REPLY

dri tepi mcm harry potter..=0

Fad Othman said... REPLY

hahahah sejibik! mintak autograph weh. pastu prem. gahaha

zuana's dear diary said... REPLY

hye2 farysa.. yup2 sama mcm harry hehehe der hermione x? sy minat emma watson tuh.. heheh

Post a Comment