Friday, November 5, 2010

♥ banjir @ alor star

banjir dekat kedah makin teruk! dulu even pernah banjir tapi takde sampai masuk rumah, gate pun tak sampai walaupun jalan luar air memang tinggi. maybe sebab rumah tinggi sikit kot. tapi once kakak farysa call ayah tadi, air dah masuk gate. means, banjir makin teruk. air dah lama takda, elektrik dah putus. apa nak jadi dengan alor star? alhamdullillah mama dengan ayah ok and they are on their way to penang. ada hikmah jugak farysa tertinggal flight, kalau tak mesti tersangkut dengan banjir, memang melepas final exam.

time bukak facebook terjumpa gambar ni:
 kelab ni depan rumah farysa, sila imagine macam mana rumah farysa.
sekolah farysa

apa yang paling penting, KERJASAMA! haha. taklah, kena tengok balik hikmah disebalik kejadian.

5 comments:

Izatie said... REPLY

Sekolah sultanah asma ke tu? Ish teruk gile banjir. Mesti rumah nenek i pon banjir jugak. Huhu.

farysa said... REPLY

@Izatie
taklah
ni bahiyah
=)

the concerned said... REPLY

mak ai..tinggi nya ayaq..

fantasybundle said... REPLY

Hai owner,jom singgah sini.ada dress dan blouse yang cantik,berkualiti dan murah serendah harga RM20.Jom:k:

Mario said... REPLY

harap2 semenya dah ok la ek...

Post a Comment