Thursday, September 2, 2010

♥couple tua yang hebat

new story di bulan puasa. ingatkan syaitan dah takde tapi diganti pulak dengan manusia bersyaitan. HAHA. gila kejam ayat farysa. semalam kitorang keluar befoya foya. eh, farysa dengan kawan kawan bukan dengan MR KERING taw. before posing banyak banyak, kitorang habiskan masa tengok wayang cerita EXPANDABLES. gila best! pergi la tengok cepat lepas tu sila tengok hari rabu, nanti tiket dapat RM8.
 kisah sebenarnya farysa nak cerita pasal couple dalam wayang. ni bukan kes couple muda tapi yang tua ala ala mak ayah kita. direct gila diorang makan dalam wayang. hebat tak? hebat gila kot makan dalam wayang. kitorang yang usha pun naik malu. tua tua buat perangai dalam wayang, ramai jugak melayu time tu. tapi bila lampu pasang tawu plak malu cover makanan. bayangkan kalau farysa jahat, nak jugak tanya : pak cik pak cik, pak cik makan ek? HAHAHA. free je kena sepak terajang dalam pawagam. macam biasa jugak sambil makan ada tambah perisa lain. opppssss! bulan puasa tak baik cerita lebih lebih.



sorry takde gambar pak cik mak cik sebab digantikan dengan anak anak muda yang lebih sopan. HAHA

10 comments:

myravea said... REPLY

Huaa...sgt sedih hati ini membaca :b: ..ape nak jadi mccik pccik uii..

Miss Annaz said... REPLY

mmg sedey...bkn ssh sgt nk pose..
minggu lepas ada gak tengok org x pose..
parking van tepi sungai..pas 2 mkn..
selamba jer..padahal ramai gak org guna jambatan kat c2...

hazman aka species1980 said... REPLY

sure ianya suatu kejadian yang tak disangka2 kan....

kisahsensasi said... REPLY

uish.... diorang tak fikir ke yang perbuatan diorang tu sure ade orang akan nampak nanti.....

farysa said... REPLY

@myravea
pak cik dah lama hidup kot
biase la tu
hehe

farysa said... REPLY

@Miss Annaz
lepas ni kalau nmpk kol van mayat je
haha

farysa said... REPLY

@hazman aka species1980
tak sangke langsung
dh la tua
klo org muda buat xd plik sgt
=))

farysa said... REPLY

@kisahsensasi
terpikir kot sbb tu mkn dlm gelap
ble cerah cover je
hehe

Mario said... REPLY

ooo...apsal dorg tak makan kat rumah sendiri ek...ke dorg igt kat dlm tu ramai yg pangai cam dorg kot...

farysa said... REPLY

@Mario
tah la mario
kitorang pnye tertnye jgk npe diorg buat 2in1
hahaha

Post a Comment