Sunday, July 18, 2010

♥smooooth legs (review)

here is one product for girls. boys pun boleh guna kalau nak kulit korang smooth dan takde bulu*err..bukan-kah itu rupa bapok. farysa tak sure produk ni dari mana tapi farysa dah cuba and the result sangat berkesan. harga memang murah, so semua boleh beli. bagi yang ada masalah hormon, biasanya bulu kaki, tangan dan segalanya akan tumbuh agak banyak. sometimes ada jugak perempuan yang ada misai, janggut sikit sikit. memang korang akan rasa down to earth gila bila keluar. so, jalan paling mudah, korang boleh try produk produk yang macam ni.
certain produk tak boleh guna dekat certain part tapi produk ni boleh untuk semua part. maybe akan ada orang cakap kalau perempuan cukur bulu kaki hukumnya haram tapi sebenarnya tak haram. korang boleh-lah tanya mana mana ustaz kalau masih tak sure. yang farysa tau satu satunya yang haram adalah kalau cukur bulu kening.
ni adalah benda benda yang anda akan dapat. yang hitam tu macam kertas pasir tapi tak sekasar kertas pasir. cuma lekatkan kertas hitam tu atas yang benda color pink tu.
ni salah satu contoh yang farysa lekatkan. once dah siap, korang terus gosokkan dekat mana mana part yang korang nak. cara gosok mudah sangat, just gosok ikut putaran jam and jangan terlalu kasar. dah siap semua, korang apply losyen dekat kaki tu. simple and mudah gila.

untuk produk produk lain, korang boleh klik SINI.

9 comments:

..::..ein..::.. said... REPLY

wah...cam best je....kat mana ade jual...mmg tgh cari produk utk buang bulu tanpa mencukur...sebab takut dgn benda2 tajam....cam best je benda ni...nak beli...

Amirrah Zawani said... REPLY

farysa..
bapa harga dia??

|| nemo mimosh || said... REPLY

bulu kaki gugur ke ape?

|| nemo mimosh || said... REPLY

nak beli.macam mn?

|| nemo mimosh || said... REPLY

dah tgk tapi mcm tak reti nak beli je. mmg kena beli mcm tu ke? pasaran kite takde?

Supermodel's Secrets said... REPLY

Farysa>terima kasih byk byk utk review niee~=))
U d best!
Hye babes

Ein> sbnrnye senang jer!! hanya klik di sini: http://www.supermodels-secrets.com/p/how-to-order.html
untuk buat pesan, tapi kalau sanggup bole jngok2 lagi brg2 lain yg kite jual k? mmg banyak 'rahsia rahsia kecantikan' untuk dibongkari...

Nemo> kena gosok sikit, fungsinya mcm exfoliator, tp terpulanglah kpd betapa kasar bulu u. minat nak try? =)

Amirah> satu set ada 2 pemegang (1 besar 1 comel~), dan 4 keping crystal-pad besar, 4 yg kecik, set ni boleh tahan agak 3 bulan kalau guna seminggu skali. Hanya RM29 satu set! poslaju bagi free~

Mario said... REPLY

tiba2 je aku masuk campur kt sini...haha

farysa said... REPLY

@Mariokalau mario berminat pn bole jugak
hihi

noraini azhari said... REPLY

best..
tertarik ngan bnda ni :P

Post a Comment