Friday, July 2, 2010

♥fans twilight?

here is the special entry. special for those yang memang fanatik dengan twilight. oh, farysa bukan dalam golongan ni tapi saja nak spread untuk korang. so, new twilight saga : eclipse akan ditayangkan. sila-lah anda berkunjung ke pawagam terdekat. farysa sangat sangat suka cerita thriller, vampire ni tapi langsung tak masuk kalau twilight. tengok kejap gila, terus tertidur. damn. teruk betul. so, i think, no more twilight for me.


okey. for fans out there, kalau korang rasa sangat minat dengan twilight, go HERE. nanti korang boleh beramah mesra dengan semua twilighters di Malaysia. one more thing, sekarang ada one event untuk twilightersmalaysia yang mana korang semua boleh tengok eclipse beramai ramai. if im not mistaken, tickets still available. hurry guys, go to the website. once korang beli tiket, itu bermaksud korang derma kepada BERSAMAMU. 3 in 1 : dapat tengok, derma, dapat pahala.

anyone rasa nak beli t-shirt twilight? go HERE. there is one blog yang jual stuff twilight, macam bracelet, necklace untuk twilight tapi farysa dah lupa blog mana. last sekali, 10 reasons the twilight movie arent a complete disaster : click HERE.

8 comments:

petite said... REPLY

pergh, ko nih. hahhaa.. thanx tau. terharunye ak. hahahaha.. :p

Cylia Chel said... REPLY

thx utk info ni farysa..

~LeCucoQ LA kOdoK~ said... REPLY

aku layan twilight tp xde la fanatik..
best lagi citer the vampire diaries...

Nadhrah said... REPLY

hahak...btol2..
vamp. diaries lg best
tension aku tgk twilight
kirsten steward tu blakon keras jer~~
nseb baek ada jacob :p

suhaisweet said... REPLY

Nice..very nice..Don’t miss my latest..very useful Check Here

niesh™ said... REPLY

saya pun da buat entri ni hr tu. haha. ska tgk edward. ska sgt2. :)

si para para said... REPLY

semua nk jadi pontianak ke? hehe

mish.qist said... REPLY

agagaga..suke edward tuh!!
romantik abes..

tengs kasi link..rajen nk usha nih :D

Post a Comment