Tuesday, May 25, 2010

♥ crocs & perkataan 'Allah'

hey, sila berikan perhatian dan sangat sangat fokus. cakap tentang crocs, siapa ada kasut crocs? sila angkat cepat! cepat! mesti berlambak lambak yang angkat tangan, kaki dan bagai bagai tu kan. HAHA. farysa tak tawu either farysa seorang yang baru tawu or benda ni belum tersebar. but, sangat-lah sakit hati bila tengok kasut yang kita pakai selama ni sebenarnya ada makna yang terselit. tapi kan, tapi kan, farysa dah tak pakai pun since kasut yang lily tu makan kaki. how dare you! i beli mahal mahal, you makan kaki i. selalu orang cakap, kalau bukan kasut brand orang Islam ni, mata kena tajam. tapi selalu lalai, kalau sedap dipakai, lawa, mesti terus pergi kaunter bayar.

tipu la kalau korang cakap tak kenal brand crocs yang tengah glamour macam pisang goreng panas. untuk memanaskan, layan saja gambar di bawah:


apa yang anda nampak? seekor buaya yang sangat comel kan. sumpah tak tipu. buaya ni comel okey. tengok bawah ni pulak :


sekarang sudah speechless. mungkin ini cuma kebetulan atau mungkin kebenaran. hanya tuan yang design buaya ni saja yang tawu.

11 comments:

fatin shahar :) said... REPLY

hurm....salam singgah :)

aishhh,,bende bende gini tak tau la nak cakap apa kan,
tapi ntah ntah tak de pape pon,
cume org yang suka belit belitkan keadaan,so buat assumption gini
^^'' WALLUALAM :)

SheY PuLL said... REPLY

hmmm itulah kelebohan org KAFIR,...bnoleh tpu manusia dalam sekelip mata saja..:)

tricksrex said... REPLY

uih baru pasan ni..

petite said... REPLY

pergh, ni mmg la mintak ampun byk2. nasib baik la ak mmg xberkenan dgn kasut jenama crocs ni. ak bli yg ciplak suda. hehe.. a

farysa said... REPLY

ciplak ke ori ke sme jgk ade bnde alah tu
did u get what i meant here?

adawiyah rahman said... REPLY

Yahudi tetap Yahudi kan..
:)

bukan_puteri_lindungan_bulan said... REPLY

salam.. hurm. itulah jarum yahudi yang mencucuk hati umat islam dengan halusnya.. wallahualam.........

Kapten J said... REPLY

what? ada jg gtu.

tp byk barang yahudi pny.. korg pakai sehari2, korg perasan ke x?

petite said... REPLY

oo, ha'ah la. btul gak tuh..

cik farra said... REPLY

klu sbnrny dyowg tade niat cmtu pn wt gmbr gitu . ta ke kte dpt dosa bab nuduh . oke bkn nk sokong . just cm tpikir gak . kdg2 gmbr yg nth pape kte lukis tu ne taw kte ad terlukis cm bntk kalimah tu .

nth la owg pn ta pnh pakai kasut tuh .

aril said... REPLY

wak pakai selipar kepun jer untuk ke kebun atau jalan2 atau shopping2..hehe

Post a Comment