Friday, February 12, 2010

♥whisper your love's Contest

14feb is coming! so, ternampak one contest hana's love nest anjurkan. senang sangat untuk korang join.


syarat2 pertandingan : 
  • Penyertaan terbuka kepada semua blogger sama ada yang masih couple, dah bertunang atau pun berkahwin.
  • Entry boleh dalam bahasa melayu atau inggeris.
  • Letak kan blog Hana's Love Nest dalam blog list anda.

see..farysa tak tipu. haha.
lets see either farysa berjaya meluahkan rasa hati dan jantung dalam bentuk short essay. bagi permulaan diharuskan meletak gambar orang yang farysa tujukan essay ni. haeh. penggunaan bahasa pun langsung tak romantik.


biar wajah tidak kelihatan agar korang bersemangat scroll down tengok gambar recycle dekat bawah ni. haha.
to liey,
 the day i got your message means that im yours. yes! you are my everything, my north and south, and i wont never let you go. how hurt this love, i will never turn back because i love you so much. for this coming valentine, i want you to know that you are the gifted of love that i got from Allah. im with you for two years and i feels that it is not a long time. there are so many things that i want to prove so that you will know...i will never stop my love...for you. im so happy being your girl.
from farysa.
 dengan ini diharap grammar, punctuation and so on tidak dikira.


contest di-usha dari page hana's love nest .

10 comments:

RiNa FaRiD said... REPLY

wah, mcm best jek..nak masuk contest ni gak la :D

Kyuubi_85 said... REPLY

wah2.. :d kontest lg..

taqie said... REPLY

so sweet..gud luck..mga mng ek..;)

John Paul said... REPLY

helo!! im here for a vist!! a hug and some kisses for you my friend!! hope u will visit me two! :)

meo188 said... REPLY

nice

bellar0ssa said... REPLY

huhu..sweetnye babe.. gudluck ok..doakan kamu bahagia=D

farhana ghafar said... REPLY

I'm so sorry sebab lambat bagi feedback. I balik kg then tak dapat nak online. 3 lg yang contestant lain pun sama jugak macam U. Bagi komen tapi tak dapat approve sebab I tak online. Yang letak ur link dekat participants pun my bf yang buatkan. Kalau u dapat comment ni, hit me back kay. Thanx 4 joining my contest. All the best 4 u!!

Natasha said... REPLY

gud luck to u..apa kata jom join contest kak tash plakk... jom roger kat blog kak tash

.::tAk AdE pErAsaaN::. said... REPLY

eeee... cumel la ayat yg telah di bold tu.. jeles tauuuu..hehe

farhana ghafar said... REPLY

hye.. keputusan contest da kuar..CIO :)

Post a Comment