Thursday, February 4, 2010

♥ contest di hari kekasih


semalam jantung farysa dah hampir nak tercabut. ciss, akhirnya farysa tertipu buat kali kedua. kah kah kah. kurang ajar punya orang kulit hitam. nasib baik tak terlepas duet tu.

sudah! sudah!

lets move to the other topic. sempena HARI KEKASIH atau orang kulit putih ataupun minah minah salleh celup panggil VALENTINE DAY, dah boleh dikatakan merata tempat orang buat contest. tak contest pun, diorang buat promosi makanan and so on. contoh macam KFC sekarang, boleh pulak nak buat shrimp bentuk love. faysa tak tertarik dengan makanan tu tapi tertarik dengan heart-shaped porcelain container. tak sabar nak pergi beli. hehe.


 bagi orang islam tak sepatutnye sambut VALENTINE DAY ni tapi kalau korang setakat nak keluar makan yang dilimpahi cahaya romantis tu, dipersilakan la. kalau memerlukan sebarang cadangan atau idea, boleh juga contact farysa di talian 1300-88-2525. persoalan farysa, kenapa la kalau VALENTINE DAY je mesti color merah. ade sesiapa tawu maksud disebalik merah dengan perkataan ni?
beberapa hari lepas, farysa sengaja pertaruhkan nasib masuk satu contest ni. manalah tawu tetiba bernasib baik. contest ni tersangatlah senang. korang nak join pun takde hal. hadiah pun boleh la tahan. dengan penuh emosi dan kasih sayang, farysa pun karanglah satu message khas buat MR KERING. memang habis meleleh air liur farysa karang. 
dua hari lepas farysa dapat email dari admin contest tu cakap farysa menang tempat ke-2 untuk minggu ke-2. 
and diorang bagi voucher.

tapi sayang betul farysa tak boleh pulak nak kongsi bende ni dengan MR KERING. kena kahwin cepat cepat la macam ni before 15th July. haha.
kepada sesiapa yang terasa nak hadiahkan percutian kepada orang tersayang tu, korang boleh cuba nasib dekat EXPRESS YOUR LOVE CAMPAIGN 

14 comments:

Pretsel Maker said... REPLY

Nanged Your Ads
Nang My Ads Too
http://pretselmaker.blogspot.com/

INDRA QIRANA said... REPLY

jadikan setiap hari adalah hari kekasih

el said... REPLY

cri shoutbox awak xde..
hehehe pg2 nak terjah nuff
nuff tido plak..caitt hiksss

zulhilmi bdk blur said... REPLY

hihi...
plik2....
ari valintine ble ek..

mrsbintang said... REPLY

sejak tahu kisah disebalik valentine day ni x penah sambut dah..:( gi pun kita dah ada tarikh hari kekasih sendiri hihihi...

miss lolly a.k.a luvfareda said... REPLY

KALER MERAH TU KAN KALE HATI.

hati=cinta=valentine.

kunun2 je rr

bebelsokmo said... REPLY

nippon klik.....erm...mcm bes jerk adiah...tp xde masa nak g bercutiiiiiiiiii

fAyE fEy fEi FaiR fAy said... REPLY

sdap x kfc dlm box love tuh?? hehe..minat kat ikln tuh ja hahaha..lum try lg kfc bru tuh...

tricksrex said... REPLY

oj cik farysa..xdpt cari shoutbox anda..refresh pon tak dpt tapi nuff byk la..3 osim, 1 xpax, 1 maxis..

full of love,keyna said... REPLY

btw btw.org islam ta bole smbut

merah tu warne hati.tu sbb wane merah.hehe

Fida Jai OWN said... REPLY

nice blog . be my follower too

eynda said... REPLY

Tak jumpa chatbox...klik xpax...

shameel Iskandar said... REPLY

org kita(melayu) mudah gila dgn benda mcm ni. Org putih buat valentine, kita pun nak valentine. Tapai, org putuh naik ke bulkan, kita masih lagi asyik merenung bulan.

noor afzan said... REPLY

saya pakai baju merah..

Post a Comment