Tuesday, November 17, 2009

♥tali + pon

hey,im back!
sudah pulih seperti biasa.oleh itu,mari meneruskan etika ber-blogging.*wink
ingin diceritakan kisah lalu tapi....ah,just forget about that.hidup mesti diteruskan.malam ini mari kite mendengar kisah talipon.tali + pon?janji korang paham suda.farysa sebenarnye seorang pemburu talipon suatu masa dahulu.dulu jela yer time kanak kanak ribena.tapi sekarang suda pencen.jenama talipon yang di-chentai hanyalah nokia.sorry la kepada brand yang lain.anda telah kehilangan pelanggan yang banyak menaburkan wang ringgitnye.hahaha.if im not mistaken la kan..last farysa beli talipon time raye haji tahun ni.kire talipon ni memang banyak berbakti.sebabnye die la paling lame farysa gune.bolehlah anda keluarkan kalkulator dan mengira berapa bulan talipon ini dipakai.

see!suda buruk bukan?tapi chenta di hati tidak pernah luntur.chenta kamu la talipon!walaupun hayatmu kelihatan makin hampir,saya tetap akan menjagamu sebaik mungkin.
baru baru ni nokia keluarkan new phone.n97 telah berjaya menarik minat hatiku.tapi dipendamkan.malas nak mintak another talipon dekat mydad.so,dibiarkan kekecewaan itu.tapi tidak disangka mydad juga tertarik dengan iklan nokia.hahaha.oleh itu...

ohh...saya teramat happy-lah.
*teruja

memang chanteq tertarik kau memang da boom-lah.sebenarnye takde pape sangat cumenye kamera memang superb.tapi untuk mengelakkan ke-jealous-an anis dan MR KERING,talipon ini sebenarnye milik ayahandaku.muahaha.hey,farysa cume pinjam saje.name yang terpapar hanyalah sewaktu tempoh peminjaman..*smile.kerana simpati akhirnye farysa berjaya memiliki...

nah...ini pun suda kire okey.tidak perlu lagi kamu berdua menyimpan perasaan jealous terhadap farysa yang sememangnye tidak langsung bersalah.hihihi.walaubagaimanapun...fuhhhh....panjang pulak nak ejanye,farysa tetap ingin menunggu blackberry yang paling chanteq.
soalan : apakah yang sekarang tidak chanteq?
jawapan : bukan begitu.tetapi suda terlalu ramai yang memilikinye.tunggulah jika keluar yang baru,akan dibotakkan kepala ayah sekali lagi.
*geleng kepala
saya bersyukur dengan segala pemberian ini yer wahai MR KERING!jangan kamu me-merli diriku lagi.akanku sekeh kepalamu.*sigh

 p/s ; di sini ingin saya meng-wish HAPPY BELATED BIRTHDAY kepada nur nabilah.hadiahmu akan ku cari.tetapi permintaan coach tidak mungkin dapat ditunaikan.gilak kamu?ingat aku anak jutawan?ahahaha

8 comments:

Ayg said... REPLY

x jeles pn....
hahaha....

tp nnt leh tkar2....
keh3....

farysa said... REPLY

tukar ye en azli?
hye hye bye bye jela
;p

edda(",) said... REPLY

wah.. cantiknye tipon... edda punye tipon, jgankan kamera, screen colour pun idokkk..=(

farysa said... REPLY

edda,
xp..
nnt kte tkr2 yer
=)

petite said... REPLY

huhu.. FARISSA!!!
ko mmg saje je kan???
ko tau ak akn jelez dgn ko!!! waaaa....
weyh hp ko tuh ada dlm buku teks comp 1 la. hehehhe.. :p

farysa said... REPLY

anis,
ko leh plak engt bku comp kn?
aku da behabuk dh bku tu
;p

ayg said... REPLY

xnk tkar xpe....
pblic fon kn byk...
pblic fon dh leh msg skang...
xlme lg leh wt brodbnd plak....

farysa said... REPLY

ayg xyh wt penin dkt sni
kang syg sekeh kpla 2
;p

Post a Comment