Monday, November 30, 2009

♥pencarian bermula

ATTENTION pelisss!
penat pulak nak cari budak sorang ni.dengan ini farysa nak mengumumkan anda follower yang ke-100.walaupun ganjaran sikit je,tak nak ke?seharian ku tunggu tak muncul muncul.
email sudah diberi,sila tinggalkan details anda.kalau taknak,farysa sedekahkan je.haha
ohh..hamek lagi sekali email ni :
frezzy_30@yahoo.com

ganjaran bagi kamu ya wahai follower ke-100 ;


ini wajah di hadapan

ini pulak wajah di bahagian belakang

walaupun jumlah yang sikit tapi boleh beli kfc oke.
farysa tak print duet ni,farysa kasi yang ori punye.hehe.setahun dua tahun tetap ku tunggu kamu.
sila tuntut.

pemenang;
www.mradziealias.blogspot.com


14 comments:

cik EPAL said... REPLY

nak duit jugakkkkkkk ;)

cik farra said... REPLY

siapa kew seratus ?
siapa ? siapa ? cne nk taw ?

paraxixth said... REPLY

thanks..x sangka plak dpt rm 10...10Q

farysa said... REPLY

cik epal,
u nk ek?
come2
jd yg ke-200 plak
=)

cik farra,
i tlupe nk tlis spe
tp tu da edit
=)

paraxixth,
ye yer je kn u dpt
;p

Putra Al-Maliki said... REPLY

kalau orang tue xnak, gandakan untuk follower yang ke 200 pulak yer.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

muhamad radzie said... REPLY

akukah orangnye? ha ha
mesti lah cik farysa
add ym dulu..
mradziealias@yahoo.com
nanti kite bincang keh

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said... REPLY

ades rugi nye xdpt..
hehe

mazhad said... REPLY

nice...

Yeyen said... REPLY

wah, duit..haha

ayg said... REPLY

botak la kpale aku cm nie....
hahaha.....

farysa said... REPLY

ayg,
back off!
haha
nyibuk jela

Flo Alfera said... REPLY

hi shoutmix slow nak upload heheh..ur streamxy clicked

Eryati said... REPLY

wah nak duit la dik...

Aurora Wibrianne said... REPLY

Aah. aku punya banyak uang 10 ringgit. Cool. dapat dari liburan ke malaysia sebulan yang lalu. I'm from indonesia,

♥it

Post a Comment