Sunday, November 29, 2009

♥jom hancurkan bilik

pasrah!
tersangat pasrah!
bangun bangun pagi terus klik nuff.habes klik nuff terpikir hari ni dah 30nov.barang berlambak belum kemas.sekarang terhegeh hegeh nak kemas.sekali keluar nak pergi cari cadar.

mama : nak cari ape kat situ.
farysa : cadar la.
mama : esok kite beli yang baru je.
farysa : esok ape nye.kan esok dah nak pegi.
mama : ape pulak.hari ni baru 29 kan.esok 30.kite pegi 1 haribulan.
farysa : mane ad.hari ni 30 la.


tetibe kakak datang menyampuk.


kakak : hoi,pening ke?esok baru 30 la.
farysa : ye ek?nape leh tersilap?
kakak : sebab ko bengong.memang tersilap.

haeh,sungguh teramat malu.MR KERING pun satu,orang cakap hari ni 30,die pun iyekan je.elok sangat dua dua dah tak betul.nasib baik yang lain takde.kalau tak memang menyorok muke dalam lubang jamban.sebenarnye takde pasrah pasrah,cume termalu sekejap je.
sekejap sahaje oke!
disebabkan kemaluan yang dialami,barang memang dibiarkan atas lantai je.malas nak continue dah.kalau korang terase nak usha cam mane keadaan bilik ni sekarang,tengok tengok la yer..


kemas je kan?haha.jom tengok part laen.


 hoooyeahhhh!ini name nye lubang dan sarang manusia jadian tikus.
tunggu esok jela baru nak kemas balik.malam ni jom tido dalam sarang tikus milik farysa.terase nak kutuk ke?kutuk la.like i care!hahaha.this is what we call teenagers.

6 comments:

Amir said... REPLY

aha~ mmg best la. tergelak sorng2 sy bc ni.. hehe~

KayZ said... REPLY

huish... mau lari dari umah ka?
ehehe...

Yeyen said... REPLY

wahaha..dahsyat..

iyllienaz said... REPLY

haha..on 1st mesti dah clear smua..

M_Lex said... REPLY

haha.
anak dare ke?
memg terbaik.
kakak memg cool.

ayg said... REPLY

mne tau...
bkny nye tgk clndar....
skang tgh oliday....
hehehe....

klo brg byk 2....
kne sewa lori la nk bwk....
flight pn xlarat nk trbang....
byk sgt 2.....

Post a Comment