Monday, November 9, 2009

♥akibat mamai

semalam ketiduran pukul 5 lebih..lepas tunggu subuh terus buat map dekat bantal.tengah enak dibuai dan diulik mimpi yang indah tetibe kedengaran lagu nokia(unik kan?hahaha).memang mengganggu ketiduranku.dengan malas farysa bangun dan menjawab fon.

si pemanggil: hello,cik farissa ke ni?
farysa: a'a.nak ape?(agak kurang ajar la jugak farysa nih.)
si pemanggil: saya dari kangaroo worldwide.dah ade depan rumah cik ni.
farysa: kangaroo?nak buat ape die datang sini?jap..bile mase kangaroo ade dekat malaysia?
si pemanggil: bukan la cik.ini ade barang untuk cik.leh bukekan pintu tak?(konpem die pikir farysa gile sebab tu malas nak layan)
farysa: ohh.okey.

tapi okey farysa nak dekat 10minit,muahaha.sian orang tu.ye la,name pun baru bangun tidur,farysa terus capai cardigan je.ingin diberitahu muke pun tak basuh taw.ahahaha.sumpah pengotor!time buke pintu tu dengan selamba badak farysa terus mintak bungkusan.aduh..buat malu betol.dengan muke bangun tidur buat perangai cam hantu.ahh,ade farysa kisah.selesai menurunkan tandatangan kepada peminatku itu,cewwahhh.....die terus bagi bungkusan ni.

belek punye belek baru farysa buke bungkusan tu.bile dibuke terus tersengih sengih macam kerang busuk.

inilah bende yang ade dalam bungkusan tu.baru farysa teringat yang MR KERING ade belikan beg ni.by the way,thanks to lhea yang telah menjual beg ini biarpun perlu menunggu lama untuk pre-order.untuk MR KERING - terima kasih diucapkan kerana menghabiskan duetmu sekali lagi.=)

12 comments:

petite said... REPLY

haha.. xleh blah btull..
FUIYOO!!! lawa gla ah beg ko..
merah menyala tuh..
da la colour feveret ak.
hehehe..
kpd mr kering, nsb la dpt jantung hati pengarang pisang yg mmg suka shopping.. muahaahha.. :p

farysa said... REPLY

ahahaha
sudah lumrah khdupan hdupku
=)
yg ni ko xnk pnjm jgk ke?
;p

Ayg said... REPLY

hahaha....
xpe2...bkn nsib 2...tuah nme nye...
tuah aym nmpak kat kki...tuah hang tuah xde spe yg nmpak....

farysa said... REPLY

liey,
mslhnye mu hang tuah ke?
angkt beg lptp pn da pnt

Ayg said... REPLY

frysa...
xckp pn i ni hng tuah....
hehehe.....

hang.....cur je.....

farysa said... REPLY

azli,
xyh nk i u i u kt sni
geli

~BaBYHEarTY ~ said... REPLY

wakaka.. mmg agak xpembersih la ko nih..hehehe..

petite said... REPLY

bla plak mr kering ko nih jd hang tuah???!!! ahahhahaha... :p

xpe ah, yg ni ak pass sebab corak dia xsesuai dgn ak.
muahahaha.. beg nih bergaya sungguh..
mcm datin.. hehhe..
ak xlayak nak pki beg gaya gini.. hehehhee.. :p

farysa said... REPLY

azie,
mne ade xpembersih
time tu mamai2 lg
tu psl jd centu
sila tkrkn pemikiran anda
=)

anis,
fuhhh
slamat stu beg aku wey
kah3

Melz said... REPLY

kah kah kah..ganeh kamu yer cik farysa :P

Budak Malu818 said... REPLY

salam..
awk,thanx for visiting my blog..
awk,xltak chatbox ker?
cnang cket,nk drop msg..hehe..opps,terclick plak nuff awk..heheh..enjoy ur time,do visit my blog..k?

farysa said... REPLY

MELZ,
dlu je
skrg da ayu
muahahah
=)

Budak Malu818,
eh2
trime kaseh la terklik
nnt i wt2 terklik ur nuff jgk eyh
hehe

Post a Comment