Thursday, November 12, 2009

♥2 in 1


yeay....finally...after segala ketakutan akhirnye berjaya jugak pergi main campus.disini saya,farissa bt ahmad fisol,ingin mengucapkan setinggi tinggi penghargaan kepada ibu bapa saya,ahli keluarga,anis dan azie yang berada disampingku sentiasa,termasuk juga MR KERING.thanks for everything people.without korang maybe farysa suda lame give up.
kepada tuan tuan dan puan puan yang name mereka di bold-kan,sila ambil perhatian.pengesahan tentang keputusan akan dilakukan sekali lagi pada esok hari.jikalau jawapannya berjaya,jumpa kamu semua di secret recipe yea.kite celebrate!
tidak disangka cepat pulak berita ni mysis dapat.sanggup pulak die mesej dari jauh.dan terpaksa la farysa korbankan kredit untuk membalas mesej die yang memang kene charge mahal tu.dengan kejayaan itu diharap permintaan juicy,ed hardy mahupun nikon ditunaikan.kalau dapat memang i lap you la sis!hey,saya sangat happy hari ini.thanks untuk semua people!
-----------------------------------------------------------------------
alkisah ini pulak berbeza dengan yang diatas.shes back after two years.seriusly memang farysa rindukan die.farysa tak tawu ape masalah yang membuatkan die putuskan our relationship dulu but just forget bout that.sekarang die suda kembali.i'll make sure that 'stupid _____'takkan berulang.hey nabila,kamu tetap kawan saya sampai bila bila okek.=)
-end-

9 comments:

Ayg said... REPLY

nk adiah....
hehe....

farysa said... REPLY

hadiah ape plk?

~BaBYHEarTY ~ said... REPLY

name i di bold kn??? hehe.. kan aku da ckp, cme kne ade keyakinan pada diri sendiri jek.. see, kejayaan dlm tangan sekarang.. so, ape lg leh la wat pape yg patot, susun jdual n so on.. but the most important, the secret recipe thing...hehehe..

Mario said... REPLY

kelakar jugak ko nie...ekeke

petite said... REPLY

wah2 ak sungguh teramat terharu sbb ak pun di-consider as an important person.
hehe.. :D

ape2 pun, mmg ak sentiasa doakan kejayaan ko. yg secret recipe ak blanja ko sorang je tau. abih la duet ak klu kena blanja si hazi skali.
muahahahaa.. :D

farysa said... REPLY

ngahaha
okek
no hal dear~

Budak Malu818 said... REPLY

hikhikhik...melastik ke,mr potato....

Shafiq Hakim said... REPLY

melawat member2 follower sambil cari ad. congrats masuk main campus :)

Putra Al-Maliki said... REPLY

conggratz.. happy study & gud luck in ur campus life..hehe

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Post a Comment