Wednesday, June 26, 2013

siapa nak FU RM46 sebotol?


since ramai kawan dan sepupu sepapat tanya makan apa sampai macam ni, buat apa, macam macam soalan. penat weh mau jawab. haha. tapi takpe, janji hati gumbira. sebab nampak bezalah orang tanya. kan? kan? kan

siapa nak beli? 
 sebotol RM40 tapi sila tambah RM6 / RM8 nah, satgi nak pos kesian pak cik posmen takdapat gaji. boleh usha sini kalau nak beli SYT WAREROOM atau email: farysafisol070907@gmail.com

penat dah. jerebu jerebu ni demam makin menjadi. haiyyooo. meh nak letak gambar sebelum selepas. boleh cuci mata kejap kan.hihi.

 2011

2012 (ni time consume Alpha Lipid)

May 2013 (FU)

June 2013 (FU)


dah siap. boleh buat iklan lawan kak Ton. okay takmau tambah dosa. bye.




14 comments:

saya-mahu-kahwin said... REPLY

nampak ketara penurunan...kiranya, x la mendadak..ambil masa jugak. ok la mcam tu..

farysa said... REPLY

@saya-mahu-kahwin
body manusia mcm2 jenis, farysa mmg jenis lmbt turun sikit. =)

Leods said... REPLY

err lambat sket nak turun berat kan3 :p ...tpi ok la tu....hehe

.::: Princess MOMOY :::. said... REPLY

momoy dah memang kurus. nk cari ubat gemuk
dne follow sini

Invisible Me said... REPLY

ini punya hal Kak Ton tak boleh lawan. Hehe.
Ada perbezaan gambar demi gambar, tahun demi tahun. :)

farysa said... REPLY

Harus ada beza.guna timbang kati pn ada beza jgk.hihi

farysa said... REPLY

;-)

nuha ahmad said... REPLY

hye sis :)
sye singgah ^^

farysa said... REPLY

@nuha ahmad
hai
=D

Pn. Sheila said... REPLY

cmeynyer. sala kenal :)

farysa said... REPLY

@Pn. Sheila
hehe...salam kenal =D

Suza said... REPLY

hai !

farysa said... REPLY

@Suza

hi =D

luqman zakaria said... REPLY

haha..kecian kak ton jadi mangsa

Post a Comment