Thursday, May 23, 2013

Testimonial Figure Up



macam biasalah kali ni testimonial jugak tapi untuk produk lain. Kalau nampak tajuk tulis testimonial tu maksudnya memang betol betol berkesan la pada tuan badan yang menulis ni ya. Sebelum ni farysa ada buat testi untuk Alpha Lipid. Right now dah try produk lain sebab dah malas sangat nak bancuh dengan harga pun boleh tahan jugaklah cekik darah. Cukup 5 bulan dengan Alpha Lipid. 


Pernah dengar Figure Up? Kalau takpernah boleh google sendiri. Produk ni  dlm bentuk pil,korang takpayah diet,hentam la segala mak nenek pun siang malam tapi make sure satu hari minum 4litre air. Baru dapat result macam iklan produk ni. Kalau tak jadi macam farysa la...dah 2 bulan makan tapi turun 5kg sajoooo. Tapi tak kisah pun sebab saja gedik nak try. Eh eh..berat i dah normal sekarang..seharusnya takperlu risau. wakakaka. Hokayy,back to the story-lah.

So far, ubat ni takde negative effect. Tapi yang farysa perasan, even bila timbang berat tak turun sangat but pakai jeans pun dah asyik londeh and i have to buy a new jeans. Nak derma..ada ke orang nak pakai? hehe. Lagi satu, cepat sangat berpeluh. Dah la sekarang taknak panas lagi kannn...tapi demi penghapusan lemak, saya redha sajoo.

Silalah google cari orang yang jual produk ni sebab macam biasa farysa takjual. Tapi kalau korang nak farysa tolong belikan pun boleh since akak tu jual sangat murah..bagi farysa la. Kalau taksilap ada yang jual sampai rm60 70 kan. Haiyyaaaa...manyak mahal ini macam.

Below ni kira new picture yang tak new sangatlah...tapi kira awal bulan haritu.


Published with Blogger-droid v2.0.10




p/s: any quest boleh email farysa yer (farysafisol070907@gmail.com)


1 comments:

Kucing Hitam said... REPLY

sapa yang nak bentuk badan lansing
http://long-cham.blogspot.com/

Post a Comment